Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam egy emberrel, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és nagyon beleszerettem egy fiúba. Ismerem régóta, szoktunk beszélgetni, de nagyon félénk és kicsit idősebb is nálam. Nincs barátnője. Hogy adjam neki a jeleket?2020. aug. 30. 16:35
1/12 anonim válasza:
Hát mutasd ki az érzéseidet felé.
2/12 A kérdező kommentje:
Hogyan?? Elnézést, nincs semmi tapasztalatom e téren.
2020. aug. 30. 16:40
3/12 anonim válasza:
Sok közös program, ölelés, bújás. Érezni fogod, ha vevő rá.
4/12 A kérdező kommentje:
De félek, hogy ha mondjuk ölelgete, bújok, egyből veszi, nem tetszek neki. Valami kisebb jelekből szeretném megtudni, hogy tetszek e neki. Egyébként ha ez számít, én 18 vagyok, ő 29
2020. aug. 30. 16:44
5/12 anonim válasza:
Készíts neki apró ajándékokat akkor.
Ne haragudj, de 18 éves létedre elég kislányos vagy.
De lehet, pont ez jön be neki :)
6/12 A kérdező kommentje:
Ha szabad kérdeznem, miből szűrted le, hogy kislányos vagyok?
2020. aug. 30. 16:48
7/12 anonim válasza:
"De félek, hogy ha mondjuk ölelgete, bújok, egyből veszi, nem tetszek neki."
8/12 anonim válasza:
Ha szoktatok beszélgetni és van olyan program, ahová mehetnétek ketten, akkor említsd meg neki!
9/12 anonim válasza:
Találj ki valami elfoglaltságot/programot és tedd közössé.
Hívjad meg a környék valami szép tájára, legyen közös kirándulástok.
10/12 anonim válasza:
1.Lehet észre sem veszi a "jeleket"
2. Ha valóban 29 éves, akkor elég érett ahhoz, hogy ezt elmondd neki, ha pedig neki te nem tetszenél azt is elmondja majd neked.
Mondd el vagy írd le neki, hogy szereted, ennyi az egész. Ha pedig a pofára eséstől félsz, akkor az vagy most vagy majd ha a jelekre nem reagál így is úgy is eljön.
Soha nem fogom megérteni, hogy az emberek miért félnek kimutatni és megbeszélni az érzéseiket.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!