Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ebből lehet valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet valami?

Figyelt kérdés

Egy 10-es gimnazista srác vagyok. Valószínűleg csak túlreagálom, de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre. Látásból ismerek már egy 11-es csajt elég rég óta, de a gólyatábor előtt (tavaly volt) én nem ismertem őt. Viszont kiderült a gólyatábor előtt tavaly hogy ő kérdezősködött felőlem, hogy én hogy hogy ide jövök, meg így meg úgy..(úgy hogy nem ismertük egymást) aztán még rám is írt 1 nappal a gólyatábor előtt. Aztán a tábor után már nem is emlékszem hogy miért de elkezdtünk irogatni, volt valamilyen közös témánk, közös érdeklődési körünk.. Aztán nagyjából este 8-tól éjfélig irogattunk nagyjából mindenről, jót röhögcséltünk is meg minden.

Viszont van egy kis baj, vagy hát elég nagy baj, amiért én nem merek már írni neki, ez pedig az hogy 2 éve a legjobb haverommal járt.. Szóval nem tudom :\

2020. aug. 28. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor első lépés, hogy beszélsz azzal a haveroddal, hogy milyen érzés lenne neki, támogatna-e, mert ha nem, akkor engedd el a csajt, egy talán oké miatt ne veszítsd el a barátodat.

Ha részéről oké, akkor írj a lányra, add magad, aztán vagy zöld, vagy piros lámpa

2020. aug. 28. 15:05
 2/4 A kérdező kommentje:
De a csajt erdekelhetem szerintetek?
2020. aug. 29. 10:49
 3/4 anonim válasza:
100%
A lány kérdezgetett utánad, szívesen írogatott veled. Nyilván érdekled, de a legfontosabb hogy a barátoddal tisztázd neki nem lenne e zavaró.
2020. aug. 29. 12:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja meg amikor már én úgymond abbahagytam a beszélgetést akkor is valahogy még újra elkezdett irogatni. En irtam mar hogy megyek aludni
2020. aug. 29. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!