Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A fiúk miért várják el egyre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért várják el egyre inkább, hogy a lányok kezdeményezzenek?

Figyelt kérdés
Állandóan azt hallom mindenhonnan, hogy a fiúknak jól tud esni ha kezdeményeznek a lányok? Mintha fordítva nem lenne igaz. Miert van ez? Mi a véleményetek erről? Kort és nemet is írjatok.

2020. aug. 27. 23:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Mert mi fiúk/férfiak gyakran félünk az elutasítástól, vagyis nem magától az elutasítástól, hanem attól, hogy az adott nyilvánosan simán megaláz, plusz a barátnőinek/barátainak is szétkürtöli hogy mekkora gyász vagy hogy leszólítottad
2020. aug. 28. 00:50
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

Ha kezdeményezést teljesen random két idegen között érted akkor egyszerűen a srácok tartanak a kudarctól vagy hogy zaklatónak nézik, amit az emberek elfeleljtenek hogy egy kezdeményezés nem csak abból kéne állnia hogy leszólítasz random csajt de előtte szemeztek stb de már az is a creepy szinthez tartozhat (random nézel egy csajt a megállóban) de a csajnak kell megadni a jelet hogy egy srác jöhet hogy nagyobb eséllyel kezdeményezzen

Míg a nő esetében picit kettős mércével de senkit se fog érdekelni ha egy csaj megnéz hátulról vagy leszólít így nőknek egyszerűbb szociálisan a kezdeményezés

Ha meg már ismerik egymást nincs értelme ráaggatni szerepeket egymásra, ha bejönnek egymásnak mit számít az hogy ki kezdeményez, persze lesznek akik elkezdenek izélni hogy a lánynak nem kéne így adni magát stb de ha megbíznak egymásban és szeretik egymást senkit sem kéne érdekelnie hogy ők hogy csinálják

2020. aug. 28. 02:01
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Ja amm 20/F
2020. aug. 28. 02:02
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

- Mert legyezgeti hiúságukat, hogy kellenek valakinek,

- mert mentesülnek a visszautasítástól

- ugyanakkor nekik megmarad ez a lehetőség.

2020. aug. 28. 06:36
 15/20 A kérdező kommentje:

11,12 én azzal tisztában vagyok hogy félnek az elutasítástól de akárki is kezdeményez benne van a pakliban ezt nem lehet csak a lányokra fogni. Hány olyan fiú van aki kész rajongó tábort alakít maga köré játsszva a lányokkal mert megteheti? És elég rossz emberekkel kezdhettek ha egyből flegma valaki mikor oda mész hozzá.

És nem értek egyet azzal sem hogy a nőknek kettős mérce lenne ezzel kapcsolatban.

2020. aug. 28. 08:47
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

15!

Tiniként én is nagyon hülyén kezeltem a lányok közeledését. Nem azért, mert akkor alapból bunkó voltam, hanem egyszerűen nem tudtam azzal mit kezdeni, ha nem életem szerelme közelít hozzám.

Persze évről évre fejlődtam, de pl. amikor a suli legjobb csaja (csinos, szép, kitűnő tanuló) leült a mellettem lévő padra az üres folyosón elmesélni a barátnőjének, hogy milyen bunkó volt vele néhány napja a párja és szakítottak, csak napokkal később esett le, hogy ezt valójában nekem mondta.

2020. aug. 28. 12:18
 17/20 A kérdező kommentje:
Persze vannak helyzetek amikor zavarban vagy vagy hasonló és nem úgy reagálsz ahogy kéne de ez nem egyenlő azzal mint ahogy előtte már írták egy páran hogy megalazza a másikat azert mert kozeledett hozzá vagy direkt megszegyeniti. De egybkent érdekes más szemszögből is ralatni egy kicsit az egészere.
2020. aug. 28. 13:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Én egyébként mindenkit felpontoztam azt is akivel nem értek egyet. Véleményt kértem és ezt meg is kaptam.
2020. aug. 28. 13:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

nem hinném, hogy annyian elvárnák, de jól esik

persze mind két félnek legtöbbször jobban esik, ha a másik kezdeményez

2020. aug. 31. 16:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

19es vagyok

nekem többek közt az is hozzájön, hogy volt egy csaj, aki nagyon rám nyomult, és amikor próbáltam visszautasítani bőgött (elhiszem, hogy nem kellemes), de azért meghallgattam és mondtam neki, hogy sajnos nem látok sok esélyt (több tényező is volt, de azt, hogy nem tetszik, azt nem mondtam, nem akartam még jobban megbántani)

aztán ez a dolog sokáig húzódott, és azóta volt sajnos egy olyan berögződésem, hogy ha nagyon akar engem a lány, akkor biztos hogy megmondja (úgy mint az a csaj, vagy hasonlóan; de ezt a berögződést már sikerült legyőzni), meg nekem is kellemetlen egy lánynak bevallani a szerelmemet, mert arra kell gondoljak, hogy milyen kellemetlen volt nekem visszautasítani (azon kívül, hogy még nekem is kellemetlen, hogy valószínüleg vissza fog utasítani)

de amint már mondtam, ettől a beállítottságtól már nagyjából megszabadultam

2020. aug. 31. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!