Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez, miért vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, miért vagyok ilyen? Úgy érzem, hogy baj van velem...

Figyelt kérdés

(18L vagyok) Lehet hosszú leszek, de fontos lenne... Szóvaal,

3 évvel ezelőtt, egy főzőtáborban egy főző-csoportba kerültem egy elég szimpatikus sráccal. Igazából egyszer sem beszéltünk azon a nyáron, csak kerülgettük egymást. Akkor töltöttem a 15öt, és ez a fiú volt az első fiú akibe tényleg nagyon beleestem, nagyon tetszett, és tényleg oda meg vissza voltam érte, de nem mertem hozzászólni. Sokszor szemeztünk, ha mentünk valahova a csoporttal kirándulni, akk folyton a sarkamban volt, mellettem jött csomószor, és ez nagyon imponált a lelkemnek... A tábor végére már kinyomoztam ki ő, be is jelöltem ahogy hazaértem, vissza is jelölt, de nem beszéltünk. Közben én elballagtam a suliból, akkor megtetszett egy évfolyamtársam, sokat hülyültünk, és (ő is) nagyon bejött, már elhívott engem sütizni meg együtt lógni, de lányos zavaromban úgy éreztem, hogy a táboros srác még mindig nagyon bennem él, lájkolgattuk egymást fb-on, ezért offoltam... Aztán mire eltelt a tanév, láttam hogy a táboros srác megy egy ilyen fiataloknak szervezett táborba, úgyhogy elmentem oda pár barátnőmmel én is, és szinte mindenhol egymásba botlottunk, már köszönni is mertem neki, meg ő is köszönt de ennyi volt, aztán végül a tábor végére láttuk az unokatesómmal meg a barátnőimmel, hogy más lányokkal meg simán sétálgat, megy ide-oda, egyszer egyik másszor másik lány van vele, és ez nekem nagyon nem tetszett, egyszerűen úgy éreztem h hazugság volt minden, amit én láttam belőle, pedig tényleg semmit nem beszéltünk a köszönésen kívül, de a cselekedetei alapján nem gondoltam volna ezt róla. Annyira csalódott voltam, hogy kitöröltem őt az ismerőseim közül is. Utána március-április környékén, a tavaszi szünetben elmentem egy tavaszi mini-táborba, ahol természetesen ő is ott volt. Akkor is mindenféle lánnyal lógott, és tényleg mindig mással láttuk, ezért úgy döntöttem, hogy tényleg lemondok róla, mert hiába jön be, ha közben nem csak velem játsza el azt, hogy bámul meg stb..., és mivel én nem vagyok sem bevállalós sem társasági, így egy voltam a sok közül. Ez után a hétvége után megint közel kerültünk egymáshoz az évfolyamtársammal, nagyon sokat lógtunk együtt a suliban, és úgy éreztem, hogy minden rendben van, a táboros srác már nem tetszik, tökjó volt minden, alakulgatott valami közöttünk az évfolyamtársammal, de valahogy nyárra nem beszéltünk meg semmit. Én elmentem megint egy fiatalos táborba az ismerőseimmel, a sokszor említett tag megint ott volt, megint folyton a nyomomban volt, folyton bámult, de közben más lányokat ugyanúgy. Akkor kicsit meginogtam, és úgy voltam vele, hogy akkor most el fogom dönteni, hogy mit is akarok. Az utolsó lökés afelé hogy nagyon gyorsan el kell ezt a csávót felejtenem az volt, hogy én éppen álltam a tábor udvarán, nem is láttam hogy ő ott van, erre amikor felnéztem a srác éppen engem nézett, aztán rámmosolygott, és végül odalépett egy lányhoz a sok közül aki éppen körülötte volt, és szépen megölelgette meg megpaskolta a fenekét.. Ez volt júliusban, augusztusban az évfolyamtársam közölte velem, hogy nem akar tőlem már semmit, és tudom hogy meg is érdemlem, de nagyon sokat sírtam, és mérges voltam magamra. Ugyanígy augusztusban még elmentem egy ismerősöm cserkész-bulijába, ahol az az ökör is ott volt a táborból. Nagyon dühös voltam rá, de közben azon gondolkodtam h mennyire irigyelem azokat a lányokat akik tudnak vele beszélgetni, de közben bűnösnek éreztem magamat amiért az évfolyamtársammal meg nem jött össze.. Idén februárban láttam a táborosat utojára, akkor is minden úgy ment ahogy eddig, de nem írom le mert felesleges, ismétlés az egész.

Szóval ezek után a kérdésem, (és köszönöm hgy végigolvastad és kibírtad a hülyeségemet) : miért nem tudom elfelejteni a fiúkat? miért nem tudok egyszerűen továbblépni? egyszerűen úgy érzem, hogy egy gyerekkori sérelmem miatt van ez, és nem tesz jót nekem, mert belülről felemészt, mert ha valaki közeledni próbál felém, én azzal a lendülettel utasítom is vissza, mert eszembe jut ez a két srác..

2020. aug. 27. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Én is nehezen felejtek, tudom borzasztó szar, az első erős szerelemet nehéz elfelejteni és elléggé meghatározó lessz a jövőre nézve. Na de nem kell, hogy az legyen mivel: ez a kapcsolat a fejedben született, az a személy akit szeretsz a fejedben létezik, idealizáltad magadnak és beleszerettél, természetesen ő nem az aki a fejedben van, csak a külsőjéhez általad ragasztott személyiség.

Egy személyt nem lát két ember ugyanolyannak, ez nem tartozik ide csak épp ezen elmélkedtem.

Ha megismernéd jobban lehet, hogy lerombolódna a róla alkotott képed. Namost, csúnya dolog ez a beteljesületlen szerelem tudom, sok emberrel kibabrál, de kitartást, gondold át amit írtam!

2020. aug. 27. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Hmmmm…

A táboros fiúnak csak egy lány kellet nem pedig TE. Gondolom ő kihasznált minden lányt, akit tudott és talán szerencsés is vagy, hogy nem mertél oda menni hozzá. Ha te kellettél volna neki, akkor oda ment volna hozzád beszélgetni. Egyszerűen nem érdemelt meg téged.

Az évfolyamtársaddal a dolgot sajnálom, hogy így alakult. Azt a részt, hogy mi is volt az oka, hogy ezt írta, meg hogy mit hibáztatok azt nem tudom.

Nem éri meg ezen sokat rágódni. Lépj tovább… Tudom, hogy az első szerelem meghatározó és nehéz is ilyenkor másra gondolni. Nekem a hobbim és a barátaim segítettek elfelejteni.

17/F

2020. aug. 27. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Zdmeg ez egy novella!

Hogy tud valakiből egyszerre ennyi kijönni? Mondjuk ezt már tőlem kérdezték párszor, de nem gondoltam volna, hogy én is megkérdezhetem valaha.

Kevésbé unalmasan és tömören nem lehetne?

2020. aug. 27. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Azért nem tudod elfelejteni, mert első szerelem. Nekem 10-19 éves koromig volt egy NAGY szerelmem, de csak külsőség volt. Látásból ismertem, talán pár mondatot, ha beszéltünk azalatt a 9 év alatt. De amit tudtam róla, az mind nagyon tetszett. Mára már csak emlékként jut eszembe, hogy milyen hülye voltam.

Engedd el őt és merj nyitni mások felé. Ahogy az #1-es is írta, ezek csak idealizált képek róla.

A másik fiúnak pedig engedned kellett volna. De utólag nyilván könnyű okosnak lenni. Érthető, hogy miért cselekedett úgy ahogy. Gondolj bele az ő helyzetébe: neked sem kellene egy olyan fiú, aki először elhajtott egy másik lány miatt. (Bár ez lehet csak nálam van így.)

2020. aug. 27. 21:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajnálom h ilyen rohadt hosszú lett, de kitört belőlem, jól esett leírogatni:D
2020. aug. 28. 00:37
 6/6 anonim válasza:

Lehettél volna kicsit talpra esettebb de az hogy mindig más lánnyal járkál...xd

Suliba pl egyik terembol a másikba épp azzal mentem akivel egyszerre jöttem ki a teremből vele beszélgettem de semmi vonzalom nincs abban hogy egy barát mellett sétálok vagy épp beszélgetünk. Azok a lányok lehet régi ismerősei voltak, esetleg új barátok. De azt ne gondold hogy hajt mindegyikre.

Melletted, mögötted itt ott sétálgatott a közeledben mégse lett belőle semmi. Lehet épp ezért jár kel más lányokkal mert ők se beszédesek. Szóval ne aggódj amiatt hogy minden éjszaka mással kamatyol(ami meglehet de nem hinnem). Beszélgess vele, jelöld be újra tervezzetek közös táborozásokat. Sok szerencsét

2020. aug. 29. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!