Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Melyik utat válasszam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik utat válasszam?

Figyelt kérdés

Szerelmes voltam, de ez elmúlt. Viszont továbbra is nagyon tetszik az illető. Féléve levegőnek tekintjük egymást. Engem ez zavar. Ráadásul haragszom rá. Sok olyan dolgot csinált, amivel megbántott engem, de végül én is megbántottam őt. Most boldognak látom, mindig vidám és mosolygós. Örülnék neki, de nem megy. Konkrétan idegesít. Nem tehetek róla, de ez van. Úgy érzem, hogy bosszantani akar és az is zavar, hogy mindenkivel jópofizik. Lehet, hogy csak beképzelem, de szerintem szándékosan bosszantani akar, amikor a közelében vagyok. Hogy miért csinálná ezt? Mert tudja jól, hogy mennyire oda vagyok érte és mennyire fáj ez az egész nekem. Szóval elfojtott düh van bennem, amitől nem tudok megszabadulni. Szerintem ezt ki kéne adni magamból, nem feltétlen rossz értelemben. Lehet, ha beszélnék vele erről és elmondanám neki, hogy mi a bajom, sokkal könnyebb lenne.

Nem vagyok szerelmes, csak tetszik, de így is mindennap rágondolok, ő jár az eszemben. Nem érzem, hogy hiányozna. Amikor távol van tőlem, akkor általában mérges vagyok, de amikor közel van vagy éppen összefut a tekintetünk, teljesen lenyugszom. Mintha kétfelé szakadtam volna. Az egyik kedveli, a másik meg gyűlöli. Általában az utóbbi az erősebb. De tudom jól, hogy ha máshogy állna hozzám, akkor ez megváltozna pozitív értelemben.

Én nem mutatom ki, de persze ettől még lehet, hogy látja rajtam, hogy zavar a dolog. Szóval nem tudom, hogy most mire megy ki a játék.

Most abban gondolkodom, hogy eltűnök a környezetéből és soha többé nem látom viszont. Így érzésem szerint idővel el tudnám felejteni és megszűnne a bajom. De lehet tévedek és azzal, hogy nem adom ki magamból a feszültséget, csak ártok vele saját magamnak. Meg nem is biztos, hogy ezt akarom.

A másik opció az, hogy maradok, de valamit lépek az ügy érdekében. Ezzel kiadom magamból a feszültséget, de nem hinném, hogy megszabadulok tőle.

Szerintetek mi lenne a helyes vagy számomra célszerű lépés? Félév után is fontos még nekem és ez nem fog megváltozni. Nem az a célom, hogy megbántsam őt, de ne várja, hogy ezek után jópofizni fogok vele.

Tegnap este még az étvágyam is elment tőle és teljesen letört vagyok.

2020. aug. 27. 08:46
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
Még annyit tennék hozzá, hogy hangulatingadozásom van miatta és képes vagyok féltékeny lenni úgy, hogy tudom értelmetlen az egész.
2020. aug. 27. 08:49
 2/39 anonim ***** válasza:
Uhh, sajnos nagyon nehéz helyzet ez. Először is gondold végig, hogy miért nem bízol benne, miért hiszed azt hogy ő bosszantani szeretne téged? Ki kellene adni magadból, szerintem valami sport jó ötlet lenne erre. Gondolom nehezen megnyíló típus vagy. Szerintem az lenne a legtisztább, ha leülnétek és őszintén megbeszélnétek hogy mit éreztek egymás iránt és mi a baj tulajdonképpen.
2020. aug. 27. 09:30
 3/39 anonim ***** válasza:
Add ki magadból, az a járható út. Mert ha fontos neked sokkal rosszabb lesz ha megszakítasz vele minden kapcsolatot és attól a düh még nem fog elmúlni. Menj el sportolni, vagy én is azt mondom hogy személyesen beszélj vele a problémákról.
2020. aug. 27. 09:38
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha beszélsz vele akkor sokkal-sokkal-sokkal könnyebb lesz neked. De akkor őszintén és mindent, mert csak úgy lesz értelme.
2020. aug. 27. 09:45
 5/39 A kérdező kommentje:

Ohh... hát köszönöm szépen! :)

Első válaszadónak mondom: Úgy se mondaná meg. Gyáva ahhoz. De az fix, hogy ha a közelében vagyok, akkor az nem hagyja hidegen. Sportoltam korábban, de ilyen állapotban nem megy. Ezért hagytam abba.

Attól tartok, hogy összefogok veszni vele.

2020. aug. 27. 11:46
 6/39 anonim ***** válasza:
De miért veszel össze vele? Honnan veszed, hogy nem fogja megmondani? Legyetek őszinték egymáshoz, legalább esélyt adj rá neki.
2020. aug. 27. 11:50
 7/39 anonim ***** válasza:
kérdező ne tegyél egyelőre semmit, te is össze vagy zavarodva így nem lehet dönteni.
2020. aug. 27. 11:52
 8/39 anonim ***** válasza:
Mondd el neki hogy valóban mit érzel iránta, lehet ezt hiányolja és csak azért ilyen furcsa. Én ebben biztos vagyok. Utána megoldódik minden de az őszinteség a lényeg.
2020. aug. 27. 11:55
 9/39 anonim ***** válasza:

"De tudom jól, hogy ha máshogy állna hozzám, akkor ez megváltozna pozitív értelemben"

Mondd el neki mit érzel, miért szorongsz és csak az fog segíteni semmi más.

2020. aug. 27. 11:58
 10/39 anonim ***** válasza:
Először azt mondod hogy örülsz neki hogy boldog, utána meg azt hogy csak bosszantani akar. Szerintem először magadban tisztázd a dolgot, mert valóban nagyon össze vagy zavarodva. Szerintem is kettesben beszéljétek meg.
2020. aug. 27. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!