Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha meg aznap...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha meg aznap miután voltam nála ír hogy érzi az illatom?

Figyelt kérdés
Marmint emiatt ír h érzi meg az illatom és jaaaa hogy jó...pedig csak kavargatunk ilyesmi nem járunk .. 17l
2020. aug. 25. 18:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves “büdös vagy” válaszolók, a parfümöm illatát érezte mert nagyon odafigyelek az ilyenekre, igényes vagyok.
2020. aug. 26. 00:17
 12/15 A kérdező kommentje:
És mit jelent az h “O mar szeretne” és h “Benne lenne?” Egyébként koszonom a válaszokat ment a zöld kéz! :)
2020. aug. 26. 00:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg arra utaltak fentebb, hogy talán párkapcsolatot szeretne a srác igazából, és én is ezen a véleményen vagyok
2020. aug. 26. 02:26
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

Ha nem tudod, hogy mire célzott ezzel, akkor mindenképpen azt mondd neki, hogy te még nem lennél benne! :)

Majd amikor már benne lennél, akkor meg fogod érteni.

2020. aug. 26. 02:52
 15/15 A kérdező kommentje:
De azóta nem történt semmi komolyabb...néha beszelunk meg minden de beteg lettem sajnos...de semmi olyan jellegurol nem beszeltunk...csak atvert?
2020. szept. 8. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!