Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szeret?Tobbi lemt
Figyelt kérdés
Minden nap beszelgetunk, stb.
Megbizunk egymasban barmi bajunk van megbeszeljuk. Tanacsokat kerunk egymastol. Mostanaban egyre tobbet keres es segit mindenben. Volt hogy szivet kuldott vagy aludj jol uzenetet.Ma is magatol irt es kert velemenyt. Szimplan kedves vagy bejovok neki?
2020. aug. 22. 22:04
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem lassits le mert nem biztos hogy ez igaz is. Csak figyelmet kiván.
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem most már teljesen jónak mondható a kapcsolatotok, viszont ha többet szeretnél akkor vigyázz nehogy “csak” barátság legyen belőle.
3/3 anonim 

válasza:

Szívet már mindenkinek küldözgetnek, legyen az a haverjuk, barátjuk, random srác a netről, akivel 2 jó szót beszéltek. Ezekbe nem szabad többet belelátni.
Beszélhetsz vele arról, hogy mi van köztetek, vagy elhívhatod találkozni, nem tudom hány évesek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!