Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez miért van?
Egy valamit sose értettem..
Na most tegyük fel van egy elég helyes és népszerű srác. Miért pont a mondjuk 10/3-4es lányok felé nyitott? Mikor simán megkaphatna jobbat is, valószínű ő is tudja főleg ha mondják is neki a közeli ismerősei meg ezek azok.
Tudom hogy nem minden a külső mert lehet a belső fogja meg bennük őt, de az megint csak nem fényes, ő saját maga elismerte hogy eddig olyan exei voltak hogy inkább hagyjuk nem találta még meg a boldogságot.
Nem értem hogy az ilyen lányokban mi foghatja meg pont azokat a fiúkat, akiknek simán jönne 10/10-es csaj is. Belsőleg is normálisak, és szemmel láthatóan nyitnának felé csak ő alig akarja észrevenni és nem alakít rajta nagyon.
Mondjuk míg csak húzza a dolgot, a kevésbé előnyös lányokkal összejön egyik napról a másikra.
Vagy mit gondol nincs meg az egészséges önbizalma és beéri olyan lányokkal is? Vagy attól fél hogy elba*ná náluk a dolgot? Akárhogy gondolkodok sokszor ilyeneken nem fogom fel.
És mindezt nem rosszból mondom mielőtt valaki azt szűrné le!
Csak érdekel más is észrevette-e az ilyen dolgot és mit gondolnak

Szerintem te vagy a 10/3-as csaj, aki 10/10-esnek hiszi magát, a valóban szépeket meg kritizálja.
Persze most majd mindjárt jön az “én nem vagyok érintett, a barátnőmről van szó” szitu :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!