Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most ez miért van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez miért van?

Figyelt kérdés

Egy valamit sose értettem..

Na most tegyük fel van egy elég helyes és népszerű srác. Miért pont a mondjuk 10/3-4es lányok felé nyitott? Mikor simán megkaphatna jobbat is, valószínű ő is tudja főleg ha mondják is neki a közeli ismerősei meg ezek azok.

Tudom hogy nem minden a külső mert lehet a belső fogja meg bennük őt, de az megint csak nem fényes, ő saját maga elismerte hogy eddig olyan exei voltak hogy inkább hagyjuk nem találta még meg a boldogságot.

Nem értem hogy az ilyen lányokban mi foghatja meg pont azokat a fiúkat, akiknek simán jönne 10/10-es csaj is. Belsőleg is normálisak, és szemmel láthatóan nyitnának felé csak ő alig akarja észrevenni és nem alakít rajta nagyon.

Mondjuk míg csak húzza a dolgot, a kevésbé előnyös lányokkal összejön egyik napról a másikra.

Vagy mit gondol nincs meg az egészséges önbizalma és beéri olyan lányokkal is? Vagy attól fél hogy elba*ná náluk a dolgot? Akárhogy gondolkodok sokszor ilyeneken nem fogom fel.

És mindezt nem rosszból mondom mielőtt valaki azt szűrné le!

Csak érdekel más is észrevette-e az ilyen dolgot és mit gondolnak

2020. aug. 22. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert így hozta a szerencse
2020. aug. 22. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Mert ezek a 10-es csajok csak a jo pasit lássák benne akivel felbírnak vágni másoknak és nem kiváncsiak a srác belső értékeire.
2020. aug. 22. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Én az előző válaszokat is adom. De lehet ami neked 10/3,4. Neki 10/10. Mi van ha neki pont az ilyen lányok jönnek be. A szépség relatív. Meg a nem 10/10 es lányok általában kedvesebbek és aranyosabbak. Mint akik elvannak szálva maguktól. Meg tudják magukról hogy szépek. Lehet fél attól is amit te írtál hogy elbszná...,de tényleg ilyen lehetetlrn neked ezt elképzelni,hogy szerinted 10/3as csajok jönnek be neki. A legegyszerűbb, ha megkérdeznéd. Bár ha még ilyen lenézően tennéd mint utóbbi kérdéseidben,ott is hagynálak
2020. aug. 22. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem te vagy a 10/3-as csaj, aki 10/10-esnek hiszi magát, a valóban szépeket meg kritizálja.

Persze most majd mindjárt jön az “én nem vagyok érintett, a barátnőmről van szó” szitu :)

2020. aug. 22. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Mitől lesz valaki 10/10-es csaj? Nem minden a nagy mell és a nagy segg 50 kiló mellett.
2020. aug. 22. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés annyira tini, mégpedig a rosszindulatú kategóriából. Kiemelnék pár elkeserítő elemet a kérdésből: 10/10-es emberek, beéri a 10/3-4-es lányokkal..stb. Mitől 10/10-es valaki és mitől 10/3-as, mi alapján döntöd el és minek? Nemtől függetlenül, ha valaki belül is 10/10-esnek tartja magát, akkor iyen kérdést ki sem írna. Szerintem te egy egós lány lehetsz, aki kinézett egy srácot, akiért odavan és féltékeny a többi lányra, akik megfogták a kiszemelt srácot. Valami oka van, hogy a "csúnya lányokat" észreveszi és téged nem., bármennyire is 10/10-esnek tartod magad. Sajnálom a mai normális 16-17 éves tiniket, akik most kezdenek csajozni/pasizni, nehéz dolguk van.
2020. aug. 24. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!