Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor most mi lehet, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor most mi lehet, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Annyira bonyolult helyzetben vagyok.

Van egy fiú, aki halálosan bejön már régóta és megfogott.

Ez az egész vele nagyon hosszú és bonyolult, már egy jó ideje húzódik.

Ő ilyen álmenő típus, sok lánnyal jóban van de az ilyen tipikus nyomorékokkal enyhén kifejezve. Egyáltalán nem vagyok nagyképű ezt tudják rólam, sőt. De azért itt lennék én, nincs velem baj semmilyen téren. Igényes és maximalista vagyok magammal szemben is, és se a külsőmmel se a belsőmmel nincs gond, nagyon is helyén van úgy minden. Kicsit önbizalomhiányos is vagyok, sose voltam olyan aki teszi magát. Amúgy mindig úgy van hogy aki tehetné magát mert van mire, pont az nem teszi, csak aki ilyen aljadék az nagyképűsködik meg beképzelt. Tartom azért magam annyira hogy tudjam feljebb vagyok azoknál akikkel foglalkozik, meg eddig volt. Aki átlátja ezt és tudja miről beszélek az megérti ezt, vagy aki volt hasonló helyzetben.

Már egy jó ideje témázgatunk vagy mi. Nekem első perctől bejött, aztán ahogy jobban összekerültünk egymás közelébe, róla is látszott nagyon is. Mindig kereste a társaságom, odajött beszélgetni, kérdezgetett, hozzámért, mindig nézte merre vagyok, rámírt meg stb.

Nagyon sok minden közrejátszott ez idő alatt. Én akkoriba sose mertem kimutatni hogy nekem mennyire bejön. Valahogy nem voltam rá képes kimutatni mit akarok, csak nagyon diszkréten. Más lány már simán rányomult volna és megszerezte volna, főleg amilyenek a mai lányok. De én nem mertem tenni semmit hiába közeledett hozzám. Így mindig elhalasztottam, és ez idő alatt már 2 barátnője is volt. Azok is ilyen kis nyomorékok voltak, meg ilyen molettek. (Az már az én véleményem hogy ha fiú lennék rájuk se néznék de mindegy. Egy páran ugyanezt felhozták nekem, haverok is, meg hogy nem értik őt..)

Volt mikor a semmiből rámírt. Akkor nem volt kapcsolatban meg semmi, engem akart csak. De akkor se voltam képes kimutatni az érzelmeim ahogy kellett volna, gondolom ezért volt hogy nem sokkal utána összejött egy kis molett lánykával (mindenki szemében off aki ismeri őt de nem lényeg). És akkor is nagyon megbántam hogy elhalasztottam, hagytam a kezeim közül kicsúszni, bolond voltam. Ilyenkor belegondolok hogy képesek más lányok csak úgy lazán nyomulni meg minden és elérik amit akarnak. Én miért nem tudom rávenni magam pedig simán sikerülne, lehet itt üt be az önbizalomhiány

Nemrég ilyen két hete, elmentem bulizni barátnőmmel és ott volt ő is. Közeledett, annyira jó volt minden. Végig csak velem volt. Táncoltunk, voltak hosszú ölelések, szájrapuszi, fogta a derekam, kimentünk beszélgetni, mikor ültünk átkarolt, az ölébe is ültetett, meg ilyenek, éreztem rajta hogy ilyen érzelmes minden. És nem nyomult úgy, tényleg nem ért úgy hozzám, semmi olyat nem fogott meg és nem taperolt. A legtöbb fiú tudjuk milyen főleg bulikba.. De ő semmi olyan, ennek nagyon örültem. Volt egy szerelmesebb rész is ami nagyon egyértelmű volt, az volt a legjobb mind közül. Meg magától közös képet is csinált rólunk a telómmal.

Azután mégtöbbet gondoltam rá, mondom hátha írna vagy valami de nem. Máskor keresett csak úgy a semmiből, most akkor miért nem

Megbeszéltük amúgy hogy jövőhéten is jövünk, úgy is volt megint mentem.

Ahogy meglátott örült nekem, megöleltük egymást meg táncoltunk. Egyszer kihívott, beszélgettünk sokmindenről meg cigiztünk. Voltak talitémák meg ilyenek. Nagyon biztosra mondta hogy majd tényleg menjek. Azt mondta majd megbeszéljük meg ír vagy én vagy valami. Megint nagyon jó volt.

Amúgy nem vagyunk ismerősök, mert mondta hogy az exe letiltott engem mert féltékeny volt meg ilyenek.

Otthon vártam hogy bejelöljön és írjon de semmi. Ezért bejelöltem én. Nem igazolt vissza azóta se. Barátnőm látta instán a sztorijába kitette, hogy most a facen pár napig le van tiltva és nem tud belépni valamiért. Akkor megnyugodtam hogy azért nem jelölt akkor vissza. Barátnőm apujáéból bejelöltük kíváncsiságból, hogy visszajelöli-e. Ma vissza is jelölte, ez két nap volt kb. Engem meg ugyanúgy nem. De megcsináltam azt is, ha netán nem vette volna észre, mégegyszer újra bejelöltem hogy frissebb legyen. De semmi. Na jó itt már én nem tudok erre mit mondani.. Most ha annyira akarna rögtön visszaigazolt volna, vagy ő magától bejelöl, vagy bárhogy elérhetett volna, instán megkeres vagy öcsémnek ír vagy valami (nagyon is ismerik egymást). Kedden buliztunk volna ketten de hát nem rajtam múlt.

Ah én már belefáradtam. Annyi idő eltelt már én meg rá várok mert nekem senki más nem kell csak ő fogott meg, én tényleg nem akarok mást. Már nagyon itt lenne az ideje hogy összejöjjünk végre. Sokan láttak már minket, meg mondták nekem hogy mennyire összeillünk. Akármilyen fullos fiú lenne nem is érdekel. Nekem csak ő jön be ennyire már nem is tudom mióta

És állandóan csak ez van, alakul is meg nem is. Egy lépés előre kettő hátra

Arra gondoltam, hogy majd megint elmegyek oda bulizni és ő is ott lesz, rá se nézek meg semmi. Az utóbbi időbe már tényleg kimutattam hogy bejön, beszéltünk is róla, irányítottam is a dolgokat de ő ennyit meg nem tesz meg hogy írjon vagy valami. Előbe amúgy minden jó, de most ennyi nehezére esne hogy visszajelöljön?

Tudom amúgy hogy személyesen a lényeg hogy ott működjön minden, ami meg is van azzal nincs baj, de csak jól esne ha facen is tudnánk beszélni és találkozhatnánk. De így csak bulikor látjuk egymást azt annyi. Aztán meg jön a suli, évfolyamtársam.

Az lesz most, hogy a buliba rá se nézek, oda se megyek meg semmi, nem foglalkozok vele. Kíváncsi leszek mit csinál, odajön-e vagy kihív-e. Amúgy szerintem úgyis odajön. Fel fog neki tűnni hogy semmibe nézem, most biztos nem teszek úgy mintha mi sem történt volna. Megsértődtem igen. Most ne csak beszéljünk már a taliról ha tényleg tudnánk is találkozni.

Nem tudom hogy mit akar kajak, mi járhat le a fejébe. Ha élőbe minden oké akkor facen miért nem akar velem beszélni? Eddig is volt mikor ott beszéltünk. Pont most kéne keresnie.

Nem tudom mi lesz a buliba kíváncsi leszek. Mégis szédülget ha meglát meg érzem rajta hogy mi van, de nem képes keresni.

Ti mit gondoltok ez miért lehet?

2020. aug. 21. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Amilyen stílusod van, nem is csodálom, hogy hanyagol, nem kicsit vagy irritáló picsa.
2020. aug. 21. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Fhuu végig olvastam. Hát ne csodálkozz te se mutattad ki sokszor lehet most ő is játsza az elérhetetlent (tudom,hogy te nem merted kimutatni csak lehet így akar visszavágni idk). Vagy rájött miután megkapott,hogy nem is te kellesz neki. Szerette,hogy elérhetetlen voltál vagy esetleg kiszeretet belőled. Az is lehet,hogy másik lány is képben van. Amúgy nekem se volt szimpatikus,hogy lenézted a duci lányt akivel volt... de nem a külső miatt szerettél belé... de amúgy mások is mondják hogy külsőre összeillünk..... <- most akkor mivan? Az tök jó,ha tisztában vagy az értékeiddel! Ez hasznos és baromi jó a mai világban! Ne játszadozatok többet egymással csak beszéljétek meg őszintén! A megsértődés sem hosszútávú megoldás. Ahogy a srácnak sem ez amit most csinál.
2020. aug. 21. 20:26
 3/8 Stark2000 ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést és sztorit már tuti, sőt, 1000% hogy kiírtad egyszer. Bár legutóbb nem tűnt fel, hogy ennyire lenéző vagy más lányokkal szemben, illetve ez a felsőbbrendűség.. Én értem, hogy nem kell szeretni és kedvelni mindenkit, de jelenleg a volt exeivel szívesebben beszélgetnék mint veled, mert gyanítom ők nem ilyen beképzelt, sznob marhák mint te. Hidd el semmivel sem érsz többet emberileg, mint azok akiket ennyire lehordtál itt a szövegben. Nem kell felülni az elefántcsont tornyodra és onnan dirigálni csak azért, mert te véleményed szerint sokkal jobb lennél a fent említett srác számára. Kicsit vegyél vissza az arcodból, mert ez nem egészséges önbizalom, hanem túlbuzgó egoizmus, ami baromi taszító lehet.

Attól hogy játszod a sértődöttet, nem fogsz előrébb jutni. Tipikus tini gondolkodás, hogyha máshogy nem megy, hát manipulálom a másikat, és direktbe emberszámba sem veszem. Inkább hívd ki bulin kívül beszélgetni, és felnőtt emberek módjára próbáljátok már meg megbeszélni, hogy halóó, te ennél többet igényelnél, és szeretnéd, ha közeledne, foglalkozna veled.

2020. aug. 21. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Ebben a sztoriban te vagy a beképzelt aljadék nyomorék, csak hogy a te szavaiddal éljek.
2020. aug. 21. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

"se a külsőmmel se a belsőmmel nincs gond, nagyon is helyén van úgy minden. Kicsit önbizalomhiányos is vagyok"

Ez a kedvencem.

2020. aug. 21. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Csak úgy ki emelném hogy a megjegyzésekben a problémádat kell le írni, röviden tömören és nem egy regényt kell írni. Nem csodálkozom ha majd kevés válasz jön rá, mert kb 1 év mire el olvasom. Na de nem is ez a lényeg. 1 mondat : Kérdezd meg! Kérdezd meg hogy szeretne e kapcsolatot, mert te nagyon ezt szeretnéd , és ha igent mond, akkor mond hogy te is szeretnéd és kész. Nem kell ezt túl bonyolulítani.:)
2020. aug. 21. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Emberek, ne szóljatok le szegényt. Biztos gondjai vannak, ha ennyire megy neki a slutshaming, de azért tényleg, legalább a lanyok álljanak ki egymásért✨💅 Amúgy remélem kamu
2020. aug. 21. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha akar úgy is keres. Felesleges ezen agyalnod. A stílusod viszont tényleg elgondolkodtató, hogyan vélekedsz másokról, nem kell szeretni mindenkit és nem is lehet de azért a tiszteletet mindenki megérdemli, főleg ha háta mögött van róla szó.
2020. aug. 23. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!