Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megmondjam neki, vagy már késő?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki, vagy már késő?

Figyelt kérdés

szoval az az en sztorim, hogy van egy srac akinek nagyon bejottem par honapja, csomot taliztunk, eszmeletlen jol ereztuk magunkat egyutt, de utana o mar varta, hogy lesz e valami, viszont en nagyon feltem belevagni egy kapcsolatba,mert hihetetlen onbizalomhianyos voltam (meg most is valamennyire) es el se hittem hogy tenyleg tetszhet egy olyan sracnak mint o egy olyan lany mint en. soha nem volt meg baratom ezelott, plusz 3 even keresztul eveszavarral kuzdottem igy kb akkor meg elegge utaltam sajat magam, igy ugy ereztem hogy nekem ez sok es megijedtem, ezrrt azt mondtam neki, maradjunk baratok, mert nekem ez nem fog menni. eletem legrosszabb dontese volt,foleg igy utolag visszanezve, de meg mindig joban vagyunk azota is, csak eleg erosen ugy tunik, o mar elengedett, habar nagyon sokaig vart ram. most tudatosult bennem, hogy total szerelmes vagyok bele, egyszeruen hianyzik ha nrm beszelunk,ha nem lathatom, es faj a szivem mikor arrol beszel, hogy 1-2 even belul kulfoldre tervez koltozni, es valoszinu kb soha nem fogunk tobbet talalkozni. viszont azota sincs baratnoje, nem is alakul neki senkivel semmi, pedig oszinten szolva rengeteg lanyt siman megkaphatna, mert epekednek erte kb.

most, hogy elertem a vegere, a kerdesem az lenne, hogy szerintetek megmondjam e neki, hogy hogy erzek,mert az utolso dolog amit szeretnek, hogy visszautasitson, kinevessen vagy ami a legrosszabb, hogy emiatt eltavolodjunk es az utso evunket mint idegenek toltsuk (mert van az ismerosi koromben ilyen pelda, akik azert lettek rosszba mert az egyikuk tobbet erzett mint baratsag, es a masiknak igy kellemetlen lett volna tovabbra is talalkozni, programokat csinalni vele.) a masik, ha megmondjam, nem tudom hogyan kene tennem. tudom hogy egy balfasz vagyok kicsit, de nem birom elkepzelni hogy odaallok ele, hogy: szia, azt hiszem fel ev utan rajottem hogy megis beled vagyok esve attol a perctol miota elkezdtunk beszelni, remelem meg te is igy erzel, bocsi h most szolok.

segitenetek? nagyon koszonom sokat jelentene, mert most olyan tanacstalan vagyok mint soha ezelott:(

2020. aug. 19. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyorsan mondd meg neki.

Szerintem még mindig bejosz nekim

2020. aug. 19. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Na hát először is pocsékul írsz, szinte alig tudtam el olvasni a végéig, már ne is haragudj. 2. Fél év? Nem gondolod hogy az egy kicsit sok? És miért vártál addig?

3. Két lehetőség maradt vagy el mondod mit érzel, vagy magadban tartod az érzéseidet mert attól félsz hogyan fogja le reagálni ezt az egész szitut. Választanod kell, de ha tanácsot szeretnél kérni akkor én azt mondom hogy beszélj vele. Ha mázlid lesz akkor még mindig szeret, és nem felejtett el, és minden jó ha vége jó, ha meg el engedte ezt az egészet akkor se kell aggódni reménykedem hogyha el mondod újra ugyanazt érzi. De mint mondtam választanod kell hogy el mondod, vagy magadban folytod. Ui: Mond ell neki, és majd privibe le írod a válaszát? 🙃

2020. aug. 19. 22:51
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem mond el neki. Semmit nem veszitesz vele..
2020. aug. 19. 23:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Mondd el neki mindeképp!

Aztán ird le mi volt ide, mert engem is érdekeel:D

2020. aug. 20. 00:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen mondd el neki, egyszer élünk és utána lehet bánni fogod. 😊
2020. aug. 20. 07:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Ugye elmondtad es most turbekoltok?
2020. aug. 23. 18:20
 7/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne mi lett a véga :)
2020. aug. 24. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem is...
2020. aug. 24. 20:48
 9/10 Melcsike91 válasza:
Állj elé mond hogy szeretnél beszélni vele valamiről, aztán csapj a közepébe SZERETLEK. Nem hiszem hogy magyarázkodnod kellene vagy hasonló. De ha értetlen képet vág mond el amit itt leírtál. "hiányzol ha nem vagy velem. Folyton rád gondolok. Megrémít a tudat, hogy messze kerülsz tőlem és soha többé nem látlak."
2020. aug. 24. 21:59
 10/10 A kérdező kommentje:
hat kiderult hogy csak naiv voltam, es megis van baratnoje 2 honapja :,(
2020. szept. 2. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!