Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudjak csinálni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudjak csinálni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!16 éves lány vagyok,már a 17be vagyok szinte.A barátom 18 éves és szeressük egymást,4hónapja vagyunk együtt.Anyám egyáltalán nem bírja már a legelejétől,mert nem beszédes,egyszerűen nem tud megnyílni abba a közösségbe,főleg akkor ha tudja,hogy olyan helyre megy ahol nem szeretik,mert érzi ő is,nem kellett neki elmondjam.És igen,megvolt már a dolog.1 hónapja szedek fogamzásgátlót,mert az óvszert nem tartjuk annyira biztonságosnak mint a gyógyszert.Anyám valahogy megtalálta a gyógyszereket a szobámba és azt leginkább,hogy reméli,hogy nem feküdtem le vele.Azt mondtam,hogy nem és én kértem meg a barátomat,hogy vegyen tablettát.Igazából,nagynéném vette,de nem akarom elrontani a most jól kialakult családi kapcsokatot anyám és nagynéném között,mert imádom nagynénémet.Tudom,ez se volt helyes,hogy azt mondtam hogy a barátom vette,de egyszerűen muszáj volt.Anyám pedig azt mondta soha többet nem akarja látni azt a fiút,csináljak amit akarok,ő nem tilt el tőle,de nem akarja többé látni.Annyira rosszul esik,mikor a SAJÁT csládom nem képes elfogadni ami/aki jó nekem.Lehet így írásba nem hangzik valami komolynak,de én már nem tudom mi tévő legyek...Kérlek,kíméljetek meg a felesleges hülye beszólásoktól,mert tanács miatt jöttem.Köszönöm szépen előre is!
2020. aug. 19. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Te szereted.

Anyádék nem akarják látni sem.

Nyilván te nem hagyod el.

Mi a kérdés?

Amúgy anyád a legrosszabb módszert választotta.

Ha vigyázni akar rád, akkor minél többet akarja látni,

minél jobban meg akarja ismerni, mert szem előtt akarja tartani,

hogy hogyan viselkedik veled, hogyan viszonyul hozzád.

Én a gyerekeim minden játszópajtását, barátját látni akartam, meg akartam ismerni. Meghívtam őket, hogy játék közben megismerjem a jellemüket.

Amikor már udvaroltak, vagy udvarlójuk volt, akkor be kellett mutatniuk szintén ugyanabból a célból-okból.

2020. aug. 19. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne add fel, és tarts ki a fiú mellett. Anyud vagy megenyhül egy idő után, vagy elfogadja. Jo jel, hogy nem tiltott el, de nagyon rosszul kezeli ezt az egészet. Nem beszélted meg vele korabban, hogy a srác nem csinált semmi rosszat, és egyáltalán nincs semmi oka fújnia rá? És hogy neked ez nagyon fáj?

Próbálj meg hatni rá

2020. aug. 19. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást, akkor nem lesz baj. Mindjárt felnőtt leszel, egyedül is képesnek kell lenned dönteni, hogy mit akarsz. De az őszinte, nyugodt kommunikációnál nincs jobb, ezért azt mondom hogy magyarázd el anyádnak, hogy te mit érzel, és biztosítsd róla, hogy nem kell félnie. Valószínűleg nem bízik a fiúban, amit talán a fiúd tudna azzal megoldani, hogy többet megoszt az anyukáddal magáról.
2020. aug. 19. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!