Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Bevallom, tanácstalan vagyok, pedig tudom mi lenne amit tennem kéne. 17 éves srác vagyok, és a Balatonnál dolgozom. Van egy lány, aki velem egyidős, és azonos munkakörben vagyunk, és munkából adódóan néha jár azon a részen ahol én dolgozom. Nagyon tetszik, nagyon kedves, és imádom ha ott van, és beszélgetünk. Sajnos csak pár szót szoktunk, mert kevés az idő, és vannak más férfi kollégáim is akik hajtanak rá...

A nyár után a lány visszamegy kollégiumba, ami a Balaton túlpartján van, és megszakad köztünk a kapcsolat, ha nem teszek semmit. De félek elmondani neki az érzéseim. Szerintetek mit kéne tennem? A félelmem az, hogy ha bevallom neki, hogy szerelmes vagyok belé, akkor kinéznek, és megutálnak a többiek a munkahelyen + a lány nem venne komolyan lehet :/

2020. aug. 19. 00:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el egy randira. Szerintem ha igent mond, akkor érdekled.
2020. aug. 19. 02:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell egyből szerelmet vallani, ismerd meg előbb. A lánynak sem lesz akkora sokk, mintha hirtelen benyögnéd, hogy "szerelmes" vagy, amikor még nem is beszélgettetek érdemben. Hívd el valahova szabadidőben, ne erőltesd bele a randi dolgot, simán spontán munka után, ha látod kérdezd meg, hogy iszik/eszik-e valamit, mert hosszú nap volt, jól esik egy kis gőzkieresztés meg ilyen bla bla szövegek. Többre vezet az ilyesmi, mint az ilyen elijesztés, hogy már szerelmes vagy belé, mert láttad párszor.
2020. aug. 19. 06:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne támadd le tényleg, hívd el találkára és fokozatosan építsd vele a kapcsolatot. A találkozó után már a munkahelyen is elvileg jóval oldottabban tudtok egymással foglalkozni. A többi férfival ne foglalkozz, ha veled akar lenni, akkor veled fog. Ha nem, akkor nem, nem tudod őt irányítani.
2020. aug. 19. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!