Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ebből még lehet valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből még lehet valami?

Figyelt kérdés

Van egy lány legjobb barátom, aki tetszik nekem. Tegnap azt írta, hogy "szeretlek, mint bff".

Én reménykedni szeretnék, hogy még lehet belőle valami, mivel eddig még semmilyen formában nem írta, hogy szeretlek. De sajna úgy érzem, hogy a friendzone-ban vagyok...

2020. aug. 16. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Ott van, hogy “mint bff.”

Friendzoneba vagy rendesen, én a helyedben nem kínoznám magam azzal, hogy éveken keresztül várok arra, hogy legyen valami. (Persze közben lehet lesz kapcsolata, akkor onnan minden vitát megtudsz stb stb)

Inkább vagy mostanában jelezd a vagy lehet el kellene engedned a dolgot. Aztán lehet valamikor a lány is viszonozza a kedvelést.

2020. aug. 16. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak egy barát vagy és nem is leszel több. Nem barátként kéne közeledni a lányokhoz, mikor nem az a célod, mert ez lesz belőle.
2020. aug. 16. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez elég egyértelmű és erős kijelentés volt, jelzi feléd, hogy még véletlenül se próbálj meg úgy közeledni felé. Hidd el, a lányok megérzik ha egy fiú barátjuknak bejönnek, ilyenkor jönnek be az ilyen szlogenek, hogy "olyan vagy mint a bátyám/szeretlek, mint barátot, testvért stb.
2020. aug. 16. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat... :(
2020. aug. 16. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!