Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud segíteni?

Nagy valószínűség szerint csak barátságra kész.
De ki tudja?
Végül is, ha kulturált, normális lány, akivel amúgy is megértitek egymást, jó vele sokat beszélgetni, művelt, vannak normális céljai, az ilyen barátságokat érdemes begyűjteni. Ne csak moziba hívd, kiállításra, társasággal kirándulni, színházba, valamilyen közös tevékenységre.
Ezek mind alkalmasak, hogy a "barátok" megismerjék egymást.
Aztán ki tudja? Bármi lehet.
Ne görcsölj. Lazán, könnyedén, kedvesen, férfiasan.

Kosztolányi: "Létezhet e barátság nő és férfi között? Ha igen, miért nem?"
Nincs olyan, hogy csak barát előbb utóbb az egyik fél többet érez a másik iránt. Jelen pillanatban most tartunk ennél a pontnál.
Három lehetséges opciód van és neked kell eldöntened, hogy mit kezdesz.
1. Elfelejted, mert tudod, hogy nem csak barát akarsz lenne és keresel mást.
2. Csak barátok maradtok és elfogadod, hogy nem akar semmit.
3. Ő azt mondta, hogy barát akar lenni csak, de megpróbálod bebizonyítani, hogy igenis van miért beléd szeretnie és több mint barátságot éreznie irántad.
A három lehetőség közül a 3. a legnehezemm, de bízom benne sikerrel járhatsz, bizonyíts és szerezd meg! Sok sikert!

Én ugyanugy voltam 1 éve hogy csak barát legyek.. majd szép lassan hozzám "nőtt" azóta kölcsönösen szeretjük egymást
Tehát lehetséges de nem minden esetben!!
Köszi a válaszokat! 😁
#3 Amit mondtál a 3. a legnehezebb de én szerintem megpróbálom rendes lány akivel sokat nevetek és örülök a társaságának és nagyon jól ismerem.
Ugraszd ki a nyulat a bokorból!
Ha ez a beszélgetés most volt, hogy csak barát akar lenni akkor várj egy kicsit kb 1 hónap!
Addig is tölts vele sok időt legyel vele olyan amilyen lennél ha a párod lenne, persze nincs csók meg tapi!
A gesztusaid és a viselkedesed legyen olyan, érezze magát biztonságban melletted!
És ezután beszélsz neki egy lánytól akit megismertél itt és itt, nem mondasz sokat csak annyit, hogy felkeltse az érdeklődését!
Ezt jatszod egy hónapig és közben kiderül, hogy atbillen e a helyzet vagy nem!
Az én életemben 3 ilyen helyzet volt!
2 összejött 1 nem!
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!