Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek volt mar olyan hogy sirtatok szo szerint egy lanyert?
Nektek milyen erzes fizikailag amikor nagyon szomoruak vagytok egy lany miatt? Olyan mint nekunk? Hogy meg akarok halni? Meg belázasodok, szorongasi roham, stb? V gyengebb ez ferfiaknal?
Lanyok is valaszolhatnak.
Utoljára két éve sírtam lány miatt. Hosszas barátság után alakult ki kapcsolat, majd miután kihasznált érzelmileg, eldobott mint egy rongyot. Fizikai fájdalom annyi volt, hogy fájt a mellkasom, de láz és hasonlók azért nem. Amúgy abszolút jellemző volt rámabban az időszakban, hogy szomorú, kedvetlen, motiválatlan voltam.
20f
Én lány vagyok, de több fiú barátom is mesélte hogy sírt már lány miatt.
Nekik is vannak érzelmeik, csak embere válogatja kin mennyire üt ki...
Mondjuk én pl azt vettem észre hogy a fiúknak hosszabb ideig tart a "felépülés".Ők nagyon sokáig tudják szeretni azt a lányt,aki egykor velük volt.
Sírni egyáltalán nem szégyen, sőt,kikell adni magunkból.Ez nem azt jelenti hogy gyengébbek vagyunk, hanem épp azt hogy szeretni próbálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!