Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam egy verset, vélemény?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, aki most lesz 14, és jóban vagyunk, ezért írtam neki egy verset.
Időfog
A hajnali köd leszállt,
Te az ágyban fekszel,
Hallani sem lehet már,
Ahogy csendes levegőt lehelsz.
Melletted fekszem én is,
Átkarolva téged,
Füledet csókolom és mondom,
Fanni, szeretlek téged!
20/F
2020. aug. 7. 15:47
1/8 anonim válasza:
Libabőrös lettem. :D Szerintem nagyon szép, hangulatos kis vers. :)
2/8 anonim válasza:
Aranyos vers, csak nem tudom mit szeretnél 20 évesen egy 13 évestől
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon régóta ismerem és érettebb a koránál. Amúgy nem sokára 14 lesz.
2020. aug. 7. 16:24
4/8 Thispain válasza:
Az 1. versszak utolsó sorát átgondolnám szótagszám, és ritmus szempontjából.
Vannak még benne olyan hibák, amelyek általában a kezdő írók által írt versekre jellemzőek, de ezek a vers hangulatán nem rontanak.
6/8 anonim válasza:
Egy sema utcai ember szerelmes verse
7/8 anonim válasza:
Aranyos de remélem majd a szüleinek is írsz ilyen cuki verset :D
8/8 anonim válasza:
Mi van a 20év feletti csávókkal ember? Főleg itt Gyk-n.. Már nekem kellemetlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!