Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Van barátom, egy pár hete, akivel először csak sima barátok voltunk sok ideig és ezután jöttünk össze.
Félek hogy nem vagyok belé szerelmes. Nagyon jól elvagyok vele, lehet jókat beszélgetni, élvezzük egymás társaságát, ha sétálunk fogjuk egymás kezét, de én úgy érzem mintha csak egy barátom lenne akinek fogom a kezét.
De lehet hogy csak túl sokat vártam a szerelemtől és hogy ez már az, csak a valóságban annyira nem különleges mint a filmekben, könyvekben stb.
Vagy lehet hogy több idő kell hogy kialakuljon bennem?
Szerintem csak barátilag szereted nagyon. Viszont jó,hogy megpróbáltátok milyen ha együtt vagytok. Valakinél szerelemmé alakul valakinél barátságnál. Ha úgy gondolod még adhatsz időt magatoknak,de ne nagyon húzd el és őszintén mondd meg neki ,hogy részedről nem tud több lenni barátnál.
2020. júl. 22. 20:17
2/6 anonim válasza:
Szerelem nélkül is lehet együtt lenni. Én majdnem egy évig voltam egy ilyen kapcsolatban. De bizonyos fokú vonzódás szükséges. Tehát inkább először azt a kérdést tedd fel magadban, hogy vonzódsz-e hozzá, tudsz-e úgy ránézni, mint "pasira".
2020. júl. 22. 20:51
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
Szerintetek mennyi időt kéne hagynom hogy kiderüljön szerelem lesz e belőle vagy sem?
Csak mert valószínűleg a fiú tényleg többet érez barátságnál és emiatt minél tovább vagyok vele annál komolyabbnak érzi a dolgot, vagy annál szomorúbb lesz közölni vele ha nem sikerül beleszerelmesednem.
2020. júl. 22. 21:54
4/6 anonim válasza:
Szerintem mindenképp várj még, de ha ismét pár hét után semmi enyhe változást nem érzel, akkor beszélj vele. Én sem voltam eleinte szerelmes a barátomba, (ezt viszont sosem éreztettem vele) ő viszont azt mondta, hogy ő igen. Pár nap után már elkezdtem érezni, hogy egyre jobb a helyzet, és képzeld, hogy hónapokig tartott, mire teljesen "kibontakoztunk", mert ugye első párkapcsolat, még próbálgattuk a kommunikációt, és egy csomó mindent kínosnak éreztünk, ami ma már természetes. Szóval szerintem még van remény, várj egy kicsit.
2020. júl. 22. 23:48
5/6 anonim válasza:
Nekem eddig csak szinte olyan kapcsolataim voltak, ahol nem voltam szerelmes, viszont a belső tulajdonságaik megfogtak és külsőre is tetszettek. Ezeknek ellenére mindegyik kapcsolat évekig tartott. Szóval, ha van vonzódás és tetszik is külsőre, akkor nem feltétlen kell ott szerelmesnek lenni ahhoz, hogy működjön a kapcsolat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!