Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, mikor érzi az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, mikor érzi az ember, hogy igazán szerelmes, hogy megtalálta, azt akivel élni akar?! Legyen akár biszex, leszbikus, homoszexuális és egyéb más..

Figyelt kérdés

Őszintén én lánnyal vagyok együtt. Soha nem voltam ennyire boldog senkivel, az akadályok ellenére sem. Már akkor elsírom magam, ha arra gondolok, hogy nem akarom elveszíteni.

Öröm könnyek szaladnak végig az arcomon, ha olyat ír és akkor is, ha tudatom vele mennyire fontos számomra.

Tudom ezek nyálas, gyerekes dolgok, de ezeket komolyan gondolom.

Igazából, mindent. Komoly terveket, jövőt együtt.

Bízom benne, hogy sose veszítem el.

Nem feltétlen tanácsot kérek. Akár, hogy ti hogyan élitek ezt meg, mit gondoltok erről. Voltatok már igazán szerelmesek?

2020. júl. 14. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
nemtom bro én aromantikus vagyok :)
2020. júl. 14. 23:15
 2/3 anonim válasza:
100%

Voltam már egyszer szerelmes (nem is lett jó vége), de ennyire még soha. Igaz, nem túl régóta vagyunk együtt, de nekem már előtte is nagyon tetszett. Most meg már el sem hiszem, hogy mit művel velem 😅 Persze jó értelemben.

Alpjáraton is nagyon érzékeny ember vagyok, de mostmár örömömbe is sírok, ha valami olyat mond. Azért jelzem, a mindennapjaim nem sírással telnek.

Jelenleg úgy érzem, hogy nem tudnék nélküle élni, sokkal boldogabb vagyok, amióta van nekem. Nem akarom elveszíteni. Vannak problémáink, de mindig meg tudjuk beszélni, nem bántjuk a másikat.

Nagyon bízom abban, hogy ami köztünk van, az tartós és pozitív mindkettőnk számára. Sok terven van nekem is, de ezekről még nagyon korai beszélni.

Szóval konkrétan ugyan az, mint a kérdezőnél 🤷‍♀️

Kicsit olyan ez az egész, mintha ilyen csak a mesében létezne, de sebaj, ilyen a szerelem 😄

Amíg tisztelitek, elfogadjátok és megbecsülitek egymást, addig szerintem nem lesz probléma.

18L

2020. júl. 16. 11:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Válasz a 2-nek.

Mindenkinek vannak problémái egy kapcsolatban, de akik igazán szeretik egymást mindig megtudják beszélni. Nagyon sokat számít a bizalom és az őszinteség.

Én is voltam már szerelmes, de sose éreztem ilyen erősnek, intenzívnek. Igen, nagyon megtudják változtatni az ember reakcióját, viselkedését.

Nagyon remélem hogy sose veszítem el, mert nem tudom még a gondolatot se elviselni. Ő a mindenem.

Bízom benne, hogy ti is nagyon sokáig együtt lesztek.

2020. júl. 16. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!