Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól lehet elkezdeni “pasizni”? Kinek mikor volt az első csók? Ha nem túl intim akkor elmondanátok mikor volt az első együttlét?
Szia! Én magamon tapasztaltam az első csalódás/ szakítás után lettem érett szexre és egy igazi párkapcsolatra. Ha hamarabb történt volna ez meg akkor hamarabb lennék érettebb a szexre.
első csók 16
első szex még nem volt, de kész lennék rá egy 3 hónapos járás után, mivel akkor ismerjük egymást, bízunk egymásban, és jobb a szex is :)
most éppen pasivadászaton vagyok :D
17 vagyok
15 évesen közeledett hozzám fiú komoly szándékkal, vele abban az évben 2 hónap után meg is történt az első csók, most 16 évesen tervezem az első alkalmamat vele.
Az, hogy meg fogom e bánni, még nem tudom.
8-asnak: nekem van egy 21 éves nővérem és ő azt mondta hogy nagyon megbánta hogy nem volt olyan igazi tiniszerelme
9-esnek: ölelés
Nekem 12 évesen volt az első csókom, amolyan gyerekszerelem volt. Kézenfogva sétáltunk mindenfelé, és csókolóztunk. Pár hónapig tartott, és a mai napig szivesen emlékszem rá.
14 elmúltam, amikor ilyen tiniszerelme(i)m voltak, de azokat csak olyan futó kalandoknak mondanám.
16-17 voltam, amikor az első komolyabb kapcsolatom volt.
Megmondom őszintén, én sok fiúval kavartam, aki csak úgy szembejött, és volt olyan korszakom, amikor hetente más pasim volt. Semmit nem bántam meg 😉🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!