Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezzem hogy mi is van közöttünk?
16 éves lány vagyok. Tetszik nekem egy fiú (egy bandába járunk meg minden és elmondtam neki hogy hogy érzek iránta. Azt mondta hogy az érzéseim kölcsönösek. A fiú őszinte, komoly, okos ember de picit zárkózott, mármint nem vállalja fel könnyen az érzelmeit)
Néha írogatunk és személyesen van amikor egymásra mosolygunk és látom a szemében hogy érez valamit irántam.
Megkérdezzem hogy most akkor mi is van közöttünk?
Ha igen akkor chaten keresztül vagy személyesen?
Személyesen a legnehezebb. Ott úgy kell talpraesettnek lenni, hogy nem volt felkészülési idő. Talán ha a kettőt kevered: megirod chaten hogy szeretnél kettesben talizni, és erről a témáról beszélgetni... :)
Sok sikert nektek!
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen a válaszaitokat
Persze jöhetnek még válaszok
trol komment jön
Amugy valószínűleg levego van koztetek
Szia
Mesélj, mi lett? Megkérdezted végül? Mit mondott? Ugye már tart a "boldogan éltek amig meg nem haltak" rész? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!