Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről, tetszek neki? Bővebben lent
Sziasztok! Van egy olyan gondom hogy van egy srác de nem tudom hogy bejövök-e neki, és elmondani se merem.
Táborban találkoztam vele, aranyos és közvetlen volt, sokat beszélgettünk, segített szocializálódni, ilyenek. Csapat feladatoknál velem volt, egyszer fel is kért táncolni. Majd tábor vége fele nem beszéltünk annyit. Az egyik haverom megkérdezte hogy bejövök - e neki, azt mondta hogy flörtöl velem, és vissza kérdezett a barátom hogy "akkor bejön?" amire a válasz hogy "Nem mondtam hogy nem jön be"
Tábor után felvettem snapen, igazából semmi extra nem történt de egyik este valami kapcsán elkezdtünk beszélgetni, voltak célzásai de nem tudom hogy ezt csak én képzelem be vagy mi..
Igazából nagyon tetszik és nem merem neki elmondani, célozgatni se nagyon tudom hogy hogy kéne, és ezek alapján se tudom eldönteni hogy tetszem-e neki.
Mi lenne a megoldás, hogy mondjam el neki, vagy hogy "célozgassak" neki? És ezek alapján bejövök neki?
Ennyit agyalni egy olyan fiúért, akiben annyi tökösség sincs, hogy eldöntse, mit akar - hát, lehet, hogy bejössz neki, kedves kérdező, de ha igazán akarna tőled valamit, szerintem már ő lépett volna és lehet, az taszítja, hogy te rányomultál.
Szerintem ne keresd egy darabig és ha akar valamit, majd ő jelentkezik, de én sok reményt nem fűznék hozzá, vagy az is lehet, hogy van barátnője, de még az is lehet, hogy a fiúkat szereti....
Egyenjogúság van, kedvesem!
Ti harcoltatok érte: akkor most élvezd is ki az előnyeit! Hívd el valahova, akkor majd kiderül.
Figyelj, sajnos manapság nagyon ritka a jó kapcsolat.
Ha nem tudsz vele találkozni akkor nem lehet hosszútávon boldog jövője ennek.
Próbáld úgy felfogni mint egy laza ismerkedésnek, flörtnek.
Így ha bármi van kevésbé sérülsz.
Ha nagyon akarsz belőle vmit kérdezz rá.
Légy bátor ügyes legyél 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!