Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan fiú, akinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú, akinek régóta tetszik egy lány, de nem mert eddig úgy tényleg kezdemémyezni nála?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy csak utalgattok rá, de így direktbe nem mertek kezdeményezni, hogy randira hívni vagy ilyesmi. Írjátok le, hogy Ô hány éves és, hogy ti hány évesek vagytok! Hogy hogy ismerkedtetek meg, mik történtek, hogy esetleg úgy érzitek, hogy pl. ti külditek a jeleket, de a csaj csak közömbösen reagál stb. Mindent, ami ezzel kapcsolatos! A kort ne felejtsétek írni, légyszike!

2020. júl. 3. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál, az kb az egész életem 😂

1 csajnál kezdeményeztem, hogy direktben elhívtam, de semmi nem lett belőle, a többinél meg barátkoztam, igyekeztem utalgatni, de semmi. Mivel itt több lányról van szó, kb mind annyi idős mint én. Én 19 vagyok, ők 18-20 évesek. Általában suliban ismerkedtünk össze, volt aki reagált, hogy aranyos vagyok meg minden, de aztán semmi, van aki csúnyán lekoptatott, az életem teli van ilyen sztorikkal. Akit meg elhívtam sétálni, az azt mondta (kb 1,5 hónapnyi beszélgetés után) hogy nem tudja. Sosem mondott igent, de segítséget meg bezzeg kért...

19/F

2020. júl. 4. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Tinikorban mindketten félénkek voltunk. Elején nekem közömbös volt egy kicsit számomra, mert sosem akart rám nézni. Ha adott volna erősebb jelet, akkor kezdeményezhettem volna.

Bizonytalanság miatt a vonat elment...

Koromat nem irom le.

Veled gondolom ezt történt, mi a te sztorid?

2020. júl. 5. 04:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Hasonló*
2020. júl. 5. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!