Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú, akinek régóta tetszik egy lány, de nem mert eddig úgy tényleg kezdemémyezni nála?

Amit leírtál, az kb az egész életem 😂
1 csajnál kezdeményeztem, hogy direktben elhívtam, de semmi nem lett belőle, a többinél meg barátkoztam, igyekeztem utalgatni, de semmi. Mivel itt több lányról van szó, kb mind annyi idős mint én. Én 19 vagyok, ők 18-20 évesek. Általában suliban ismerkedtünk össze, volt aki reagált, hogy aranyos vagyok meg minden, de aztán semmi, van aki csúnyán lekoptatott, az életem teli van ilyen sztorikkal. Akit meg elhívtam sétálni, az azt mondta (kb 1,5 hónapnyi beszélgetés után) hogy nem tudja. Sosem mondott igent, de segítséget meg bezzeg kért...
19/F

Tinikorban mindketten félénkek voltunk. Elején nekem közömbös volt egy kicsit számomra, mert sosem akart rám nézni. Ha adott volna erősebb jelet, akkor kezdeményezhettem volna.
Bizonytalanság miatt a vonat elment...
Koromat nem irom le.
Veled gondolom ezt történt, mi a te sztorid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!