Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha Facebookon írok rá egy lányra?
Saját történet még februárból:
Órák után odamentem egy évfolyamtársamhoz és elmondtam neki hogy nagyon bírom őt, és beszélhetnénk/találkozhatnánk többször. Eléggé meg volt lepődve, mert előtte nem beszéltünk sokat, de utána tényleg többször beszéltünk. Még aznap el is meséltem a kolis társaimnak, és egyikük anyukás hanggal elmagyarázta hogy manapság már nem csinálunk ilyet, hanem online kell megismerni az illetőt.
Kicsit elkeserített hogy ma már ez a normális, mert pl. én sosem jönnék össze valakivel akivel neten ismerkedtem meg.
16/L
Szerintem a Facebook egy kissé elavult már ehhez, sokan jobban figyelik/szeretik az Instagramot, de nem lehetetlen Facebookkal sem ismerkedni, csak ne sablonos szöveggel írj rá. Engem az fogna meg a legjobban, ha a srác leírná, mi alapján gondolja azt, hogy meg kéne ismerkednünk, meg ha 100% őszinte lenne a szándékait illetően.
Azért azt tegyük hozzá, online ismerkedésnél sokat számít a külső. Ha nem tetszik neki a képed, lehet vissza se ír.
Egyébként szerintem sokkal jobb élőben ismerkedni, mert arra jobban emlékszik az ember.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!