Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez nekem szólt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nekem szólt?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel snapen sokat beszéltem aztán én instán nem mertem rá írni ezért az egyik barátnőm rá írt,hogy nekem bejönn és a srác kérdezte ,hogy akkor miért nem én írok és a barátnőm írta ,hogy azért mert én félek.És a barátnőm írta neki,hogy írjon ő rám.Majd a srác írta,hogy ő nem ír rá egy lányra se és nyugodtan írjak én rá nem harap ezt írta a fiú én nem akartam írni neki mivel ha annyira akart volna valamit írt volna ő de ezt nem tette meg majd később a barátnőm az én instámon bekövette és rá írt a fiú vissza írt ,hogy szia és a barátnőm likolta amit írt erre fél 10 kor a srác rám írt ,hogy én hülye vagyok mert ,hogy rá irok és vissza likolom amit írt de én erről nem tudtam mivel nem is én csináltam hanem a barátnőm és utána már nem beszéltünk többet és ma kikövettem instáról és rá 12 percre ki rakott egy olyan idézetett ,hogy ,,mit ér egy gyönyörű lány ha karakterre nincs’’

2020. jún. 25. 15:18
 1/8 Stark2000 ***** válasza:
100%

Isten gyere le. 🤦‍♂️

Picit szedd össze jobban a gondolataidat, mert így elég kesze-kusza ahogy leírtad. Írásjelek pedig sokat segíthetnek.

Amúgy meg túl van bonyolítva ez az egész, hogy ki ír rá kire. Nem teljesen mindegy? Akinek szimpatikusabb a másik, az kezdeményezzen, többi majd kiderül beszélgetés közben. De így meg, hogy barátnőddel mondattad el a srácnak, aztán ebből még lett ez a sok komplikáció.. nekem picit már illúzió romboló. Egyszerűen bolhából csináltok elefántot, pláne ezzel a kikövet-bekövet dologgal. Kicsit kezeljétek lazábban legközelebb.

2020. jún. 25. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy rád gondolt, legalábbis én nem raknék ki ilyet miattad xd no offense, csak 2-3 szavas mondatváltás után nem hiszem h ennyire összetört volna, hogy ilyet kirakjon
2020. jún. 25. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, öcsi, az szólna neked, hogy HASZNÁLJÁL ÍRÁSJELEKET. Kösz 🙂
2020. jún. 26. 00:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát így elég nehezen olvasható, gyakorlatilag 1 mondatban írtad le az egészet.

Szerintem egyébként nem neked szólt, ez csak amolyan sablon idézet, tele vannak ilyenekkel a közösségi oldalak.

2020. jún. 26. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
A srácnak akkora képe van, olyan magasan hordja az orrát, hogy ugyan vidéken lakom, és szép tiszta az ég, de így sem látom az orrát olyan magasan van. Mi az hogy nem ír rád? Meg hogy nem harap, nem veszed észre, hogy ennek a srácnak arcból kéne nagyon visszavennie? Bár te tudod, de ebből nekem nagyon ez jött le. Ha van igazságalapja amit írtam, akkor ne is vedd figyelembe, lesz majd más aki normális
2020. jún. 26. 10:18
 6/8 anonim válasza:
100%
Meg lehetett volna oldani annyival, hogy nem szarozol és ráírsz... Nem túl komplikált
2020. jún. 26. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Húha! Snapen már sokat beszéltetek, de instán nem mersz ráírni. Barátnőd írogat helyetted neki. És ezt eleve meg sem engedném a barátnőmnek. Még a végén ők jönnek össze. De amúgy se írogasson senki az én nevemben.

A te instádon bekövette a srácot a barátnőd. Ezt hogy?? Nem tudtál róla? Mi? Kivette a kezedből a telefonodat a barátnőd?

Itt semmi nem stimmel. Kamu az egész.

2020. jún. 26. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7 Elb.szott egy világ ez. Bármi lehet igaz..😂😂 Ezen az oldalon is vannak olyan emberek akik arra verik a brét hogyha valakit felhízlalhatnak.. Ez még egy enyhe 2020 full online f.s ismerkeséses sztori..A kérdezőnek meg annyit írnék h ne neten ismerkedjen.. Főleg fiatalon és szakadj ki a kib.szott online térből mert egy személyiségtelen csődtömeg leszel idővel. Ergó beállsz a sorba.👌
2020. jún. 26. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!