Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Olyan szép és jo volt minden...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan szép és jo volt minden most meg full szar és nemis keres Nektek is van ilyen?

Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, velem olyan volt hogy egyik napról a másikra letiltott minden ok nélkül
2020. jún. 22. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, velem is volt sajnos ilyen.
2020. jún. 22. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt olyan, hogy kirámolta a házamat elvitte minden készpénzemet és a kártyámat amin mindössze 40 ezer forintot hagyott. csak az irataimat hagyta hátra valamint hátrahagyott egy levelet amiben közölte, hogy terhes.

Ez volt 7 éve. Azóta nem találkoztunk, de az ügyvédeinken keresztül tudom, hogy van egy 6 éves kisfiam valahol a világban akivel sose találkoztam, de minden hónapban elutalom a fizetésem megfelelő részét. Nem tudom, hogy hol tartózkodnak de elég hamar alábbhagyott az érdeklődésem.

Tudjátok mi volt az indoklás? "Elmúlt"

Akkor elveszítettem az állásom, visszakellett költöznöm vidékre a szüleimhez és újra felépítenem az életemet. Azóta nem bízok senkiben.

Úgyhogy amikor nektek rossz gondoljatok arra, hogy másnak még rosszabb.

35/F

2020. jún. 22. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:
3 as vadászuk le ?
2020. jún. 22. 23:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Én már megtapasztaltam ezt, csak tiniként és már tudom, hogy soha de soha nem akarok családot, mert tudom a másik félben nem lehet bízni! 23 évesen beláttam azt, hogy nincs olyan nő aki tényleg teljes szívből tudna szeretni, mert eddig mindegyik barátnőm így vagy úgy ki akart használni, ami persze nem sikerült ezért is vagyok a mai napig egy szemét alak... Undoritoak a nők!

2020. jún. 23. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!