Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elengedni egy személyt?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon megbántott az a személy, de nem tudom elengedni őt. Több mint fél éve küzdök. Minden nap, minden percében olyan harcok folynak le a fejemben hogy az hihetetlen.
Próbáltam nem gondolni rá, hobbival foglalkozni, kimozdulni a barátokkal, zenélni, ismerkedni de nem megy így sem. Nagyon sokat sírtam, nem tudom még a mai napig hova tenni ezeket az érzéseket. A karantén sem segített, minden ugyan olyan intenzív mint az elején. Nem tudom mit tehetnék már tényleg.. Nagyon hiányzik és már nem tudok mit kezdeni ezekkel az érzésekkel... Ő volt az első aki iránt így éreztem és ilyen hosszútávon.. Valaki tudna tanácsot adni? 🥺
17/l
(negatívak hanyagoljanak légyszíves)
2020. jún. 16. 23:58
1/6 anonim válasza:
Bocsáss meg neki. Addig nem tudod elengedni, amíg harag van benned iránta.
3/6 A kérdező kommentje:
Bármit megtennék hogy kibékülhessünk, de nem lehet, kizárt az életéből...
2020. jún. 17. 08:25
4/6 anonim válasza:
Mármint személyesen nem tudsz vele beszélni? Amúgy ne haragudj Kérdező, de az a srác egy gyerekes ****. Ilyet nem csinál egy normális ember, hogy fél évig hagyja a másik felet szenvedni, meg ez a "haragszom rád, ezért letiltalak" sz*rság, ez mindig annyira felb*sz... Azért is jó, ha túlteszed magad, mert 17 évesen már 19-20 éves srácok is próbálkozhatnak veled, akik már ennél az érettségi szintnél jóval feljebb vannak.
5/6 A kérdező kommentje:
Személyesen? Elmegy mellettem egy szót sem szólva és ahogy rámnéz.. Az mindent elárul. Én nem tettem neki semmi rosszat, nem haragudhat rám.. Csak bekattant valami neki és csak úgy lelépett semmit sem szólva..
2020. jún. 17. 09:58
6/6 anonim válasza:
4-es vagyok. Akkor meg mit sajnálsz benne ha ilyen hülye a srác? Az ilyen hisztibajnokok mint ő nem is számít férfinek sosem. Ennyit erről, remélem a következő fiúd rendesebb lesz és sajnálom hogy így jártál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!