Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kihasználva érzem magam. Depressziós vagyok hónapok óta miatta. Hogyan lehetnék túl rajta?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Van egy fiú osztálytársam akivel utáltuk egymást 9ben és 10ben is. 11 év elején elkezdett keresni váratlanul. Megismertük egymást jobban így megkedveltük egymást nagyon. Elkezdtünk suli után együtt lógni és egyre többet beszélni instán is. Nagyon megtetszett nekem és egyre inkább vonzónak találtam. Egyszer váratlanul megcsókolt. Elkezdtünk kavarni,eljártam a meccseire,egyre többet voltunk együtt. (Az osztály társaink háta mögött) aztán nála aludtam. Életem legszebb estéje volt bár nem történt semmi de nagyon jól éreztük magunkat. Szinte már minden hétvégén ott aludtam nála. Szerelmes lettem. Kb a 4.-ik alkalomnál már történtek dolgok de odáig hogy szexeljünk nem jutottunk el mert féltem elveszíteni vele. Azután egyik (volt)barátnőm ráirt és elkezdtek beszélgetni NEM semmi dolgokról.Nem voltunk együtt mégis megcsalásnak éreztem,viszont bocsánatot kért sokszor és nem tudtam rá haragudni. Utána bevallotta nekem hogy ő soha nem gondolta komolyan velem csak játszadozott de elképesztően megszeretett engem és mostmár szeretné ha a barátnője lennék. Nyilván rosszúl esett és játéknak éreztem magam de igent mondtam és 2 hétig minden olyan tökéletes volt mint a filmekben,egyre jobban szerelmes lettem szinte már ki sem tudtam verni őt a fejemből 1 percre sem. Egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozott. Alig írt és nem akart már velem aludni. Amikor találkoztunk nem puszilgatott és ölelgetett annyit meg amikor én odabújtam hozzá nem élvezte leginkább idegesítette. Sokat veszekedtünk mindig belém kötött erre másnap egy kis apróság miatt szakított velem. Sírtam és könyörögtem hogy ne tegye ezt de nem érdekelte nem írt vissza,azután 1hétre rá bocsánatot kért megígért mindent amit elhittem egyből. Újra találkoztunk de semmi sem változott. Valami apróságon felkapta a vizet és úgy beszélt velem mint egy kutyával,sírtam,az utcán voltunk már este volt. Erre mondta hogy felejtsük el egymást megpuszilta a homlokom és ott hagyutt a sötétben sírva egyedül. Nagyon csalódott voltam. Aztán próbáltam magam tultenni de nem ment főleg hogy 1 hónapra rá megint írta hogy nem tud elfelejteni és szeret. Megint elhittem, és pár nap múlva közölte hogy elment a kedve tőlem. Letiltottam mindenhonnan de mondta a barátnőm hogy már van neki más. Én azóta is depressziós vagyok Mert rájöttem hogy sose gondolta komolyan velem csak elvakitott a szerelem,kihasznált,mindig ott voltam neki ha kellett szerettem tiszteltem viszont én nem sok jót kaptam tőle de még is szeretem. A suliban is látnom kell ez a legrosszabb2020. jún. 16. 16:01
1/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Kerüld el amilyen messzire csak lehet, ne állj szóba vele semmilyen módon. Ne is gondolj rá. Csak így tudod elengedni. Próbáld lefoglalni magad olyanok társaságában akikkel tényleg jóba vagy, akik mellett jól érzed magad, ha nincs, itt az ideje keresni.
2/5 anonim válasza:
Ha pofára estél, kelj is fel a földről. Naiv voltál, erre nincs mentség. Ilyen az élet, lesz még rosszabb is, de jobb is. Adj időt magadnak, találj új hobbikat, élvezd a nyarat és zárd le örökre magadban a dolgot. Amíg nem engeded el, addig nem fog változni a dolog.
3/5 anonim válasza:
Mindezek után, mostmár tényleg ne fogadd vissza.
Amiket az előzőek írtak, azokat a tanácsokat fogadd meg, és most légy egy kicsit önző, törődj a saját lelki világoddal, a külsőddel magaddal.
Tölts több időd a hozzád nagyon közel állókkal, és szerintem most egy kis ideig ne nagyon keresdd az új szerelmet, majd amikor teljesen rendbe jöttél.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem érdemel meg téged ez a fiú. Ismerkedj másokkal, vagy a barátnőiddel menjetek el valahova és beszéld ki magadból. De a legfontosabb,hogy muszáj túl lépned rajta. Ez az a tipikus fiú aki világ életébe ilyen “gyerekesen” fog viselkedni. És szánalmas ez a sràc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!