Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem vele, hogy fontos nekem? (bővebben lent!)
Van egy lány aki lassan 1 éve tetszik de ő sajnos nem viszonozza ezt, közeli barátként tekint rám. Nagyon szeretném a tudtára adni valahogy, hogy nagyon fontos nekem és rám bármikor számíthat. Anélkül, hogy kimondanám. Hogy csináljam? Kérlek segítsetek, nagyon szeretem. Ha ez segít a válaszadásba, a lány 13 éves.
(A helyesírási hibákért elnézést.)
Dicsérd be borkoltan, legyél vele kedves hogy érezze hogy ő egy kivételes lány, írj rá nyugodtan sokat azt a lányok szeretik bármiről ami közös bennetek pl zene, tanulás, sport, pc játékok stb. Nevettesd meg ha (ha találkozok vagy telefonáltok). Hívd el valamerre a barátaiddal és ott is éreztesd vele hogy ő különleges pl megérinteni a vállát kezét véletlen vagy ilyesmi. Remélem tudtam segíteni neked
16L
Eggyeske de ha a haverjaival megy ki akkor ez rögtön bukott ügy mert a haverjai mihelyt meglátnák azt hogy fontos neki a lány és ha hasonlóak mint az én haverjaim akkor hulyeskedni fognak amit a lány magára is vehet.
Hogy ha már azért akartak engem feljelenteni hogy köszöntem és nem hallotta a nő és ezért valami becsulet sertésrol beszélt nekem, akkor 100% hogy a lány magára venne. Ott a leggjobb ha kettesben egy pár program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!