Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert sz@r le egyik naprol a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert sz@r le egyik naprol a masikra?

Figyelt kérdés
Nos egy lannyal kolcsonosen bejottunk egymasnak, talalkoztunk ketszer es a masodik alakalommal amikor elkoszontunk egymastol akkor csokoloztunk is. Minden remekul ment, tervezgettunk kozos programokat de egyik naprol a masikra minden megvaltozott. Szokasosan rairtam de csak ilyen egy szavas uzeneteket kuldott es nem is mentette el oket (snapchat) ma pedig mar vissza sem ir csak lattamozik. Tippeket legyszi 😢En: 19/f o:17/l
2020. jún. 11. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1 kérdésem lenne, mennyi idő telt el amióta megváltozott?
2020. jún. 11. 15:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy ejszaka.
2020. jún. 11. 15:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Vagyis egy ejszaka alatt megvaltozott eees tegnap kezdte ezt el
2020. jún. 11. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Na és mi van, ha csak történt valami, ami miatt nem szeretne beszélni? Előfordulhat..
2020. jún. 11. 15:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor megirta volna. Vegulsi mibe kerul megirni annyit hogy nem szeretne beszelni meg ez meg az tortent? Semmibe. Baratnojet megkerdeztem nem tudja mi van, vele teljesen normalis.
2020. jún. 11. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem érzi magát késznek kapcsolatra, aztán jah..

De nem írta azt, hogy "Nem szeretnék beszélgetni" -szóval ha úgy van, akkor csak nem tudja, mi legyen..

2020. jún. 11. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Rosszabb esetben összejött valaki mással. Én is jártam már így. Minden tök jól ment, aztán egyik napról a másikra teljesen megváltozott, nem olyan volt már.

Mindennap találkoztunk is az egyetemen, meg nem akartam annyiban hagyni, szóval kibökte, hogy újra összejött az exével.

Kérdezz rá vagy valahogy tudakold meg. Aztán ha úgy van felejtsd el a fenébe. Tudom nem olyan egyszerű, de jobb lesz neked úgy.

Jó esetben viszont csak történt valami ami miatt kicsit befordult. Beszélj vele, ajánld fel a segítséged, aztán majd kiderül.

2020. jún. 11. 15:42
 8/8 anonim válasza:

Uh a világ legnagyobb problémái történnek itt!

Elég ciki, ilyen baromsagokkal törődni.

Egy tipp ne bízz senkibe és ne táplálj irántuk érzelmeket.

Gond megoldva

Lehet le pontozni ":)

2020. jún. 21. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!