Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha sok lány barátom van? (18F)
Általánosban és most gimnáziumban is sok lány barátom van/volt. Mindkét nemmel jól ki tudok jönni, vannak fiú barátaim is, a jobb barátok között is, de összességében több a lány.
Kisebb koromban általában a nővéremmel és az unokatestvéremmel (aki szintén lány) játszottunk együtt. Talán ehhez lehet köze?
Van ennek valami vonzata, vagy "speciális" hatása az életemre, vagy jelent-e valamit?
Egyenként még nincs barátnőm és nem is volt, persze volt már aki tetszett, de eddig nem alakultak szerencsésen a dolgok.
Ide tartozó apró kérdés, akkor most fiú-lány barátság mennyire létező?
Szerintem van, mert én a lány barátaimra nem gondolok úgy, de sok helyről hallja az ember, hogy ilyen nincs.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy fiú - lány barátság nincs. Az egyik fél előbb utóbb többet fog érezni, akár bevallja magának, akár nem.
Ennek pedig nincs nincs ráhatása az életedre. Haverkodjatok meg minden, csak számolj azzal, hogy lehet, hogy tetszeni fogsz nekik idővel.
Igen, normális és igen, lehet köze ahhoz, hogy kiskorodban is lányok között voltál. Nekem az ikertesóm fiú, sokat lógtam vele és a barátaival, minden fiús játékot/mesét ismertem, úgyhogy mindig is voltak fiú barátaim, a legjobb barátom is fiú.
Eddig ez egyik kapcsolatomba se zavart bele, ha a párom ellenezné, akkor azonnal kidobnám, mert egy 10+ éves barátság többet ér egy fiúnál.
18/l
Szerintem örülj neki!
Van fiú lány barátság, viszont mivel sokat beszélgettek, és megismernek téged, nagy eséllyel belédszerethet valamelyik, és felszedni is könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!