Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Károly03 kérdése:
Mit értenek az emberek az alatt, hogy küzdeni valakiért?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek már nem tetszem, viszont úgy gondolom lehet még nála esélyem, és küzdeni akarok érte, amíg nem lesz az enyém. Csak nemtom mit értünk az alatt, hogy "küzdünk egy emberért"?2020. jún. 8. 15:57
1/4 anonim válasza:
Vigyázz mert küzdelem és zaklatás között vékony a határvonal.
2/4 A kérdező kommentje:
Elvileg csak kicsit érzi úgy hogy nyomulok rá, de próbálom nem piszkálni jobban.
2020. jún. 8. 16:03
3/4 anonim válasza:
Ez azóta kérdés, mióta férfi a férfi. Megmondom őszintén, én sem tudtam ezt a talányt megoldani, de ha egyértelműen elutasít, és utána még hetente elhívod valahova, "hátha" alapon, az nem annyira küzdelem. Az inkább gáz.
Szerintem, paradox módon, küzdhetsz úgy is érte, hogy most leteszel a dologról. Hagyd békén, ne keresd, és talán majd magától visszatér az érdeklődése. De ha nem, akkor is rengeteg strapától kímélted meg magad.
4/4 anonim válasza:
Az a baj ez nőtől is függ. Régebben jobban értékelték a küzdelmet mint ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!