Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kéne éreznem magam? Elmondjam neki?20/L
Nos.. ha most mondod el, megharagszik
Ha később mondod el, akkor később, de talán jobban is megharagszik
Kivéve ha már nem érez semmit a srác iránt, arra kevés az esély
Rajtad áll, előbb utóbb úgyis kiderül
2020. jún. 8. 00:48
Ilyenkor én mindig a barátnőmet válaszom. Nem érdekel a csávó majd túl tesszük magunkat rajta. Nekem nem éri meg a barátságom egy srác miatt aki lehet épp egy hónapig leszek együtt. Akkor megérte a barátnőmmel osszeveszni és összetörni a szívét?
2020. jún. 8. 01:45
1. Vagyok:
A 2.nak igaza van amúgy
2020. jún. 8. 01:47
4/8 A kérdező kommentje:
Én ezt is tettem. Nekem ő volt az első minden alkalommal aztán rámászott a srácra aki nekem bejött. Nem azért koptattam le a srácot nem egyszer mert nem jött be csak nem akartam megbántani. Ő viszont az én helyemben egyből a srácra ugrott volna és meg meg is tette.
Lehet jön a lepontozás, de én ezt nagyon gyerekesnek tartom.. Ha már a barátnődet többször visszautasította tegye túl rajta magát, nem lehet mindig egy palin rágódni. Fel kell fogni, hogy ez nem fog működni, kész. A srác lehet úgyan úgy szarul érezte magát, mert szerelmes beléd viszont tudta hogy egy ilyen hülyeség miatt nem kaphat meg. Most viszont együtt vagytok, boldogok vagytok és a barátnődnek ebbe nincsen joga beleszólni, el kellene fogadnia. Lehet kicsi fájdalmas, de meg kell tanulni továbblépni. Azt meg már nem is kommentálok, hogy a barátnőd még le is smárolta az a csávót aki neked bejött úgy hogy te végig tiszteletben tartottad az ő érzelmeit..
2020. jún. 8. 07:50
Én szerintem szégyellhetnéd magad. Még ha a barátnőd nem is fogta fel, hogy nincs esélye a srácnál, te visszacsókoltad és összejöttél vele, pedig ő csak részegen tette amit tett. Mindenképp valld be neki, különben tovább rontod a helyzetet
2020. jún. 8. 09:10
Szerintem mindenképp mond el neki, előbb-utóbb ki fog derülni. Igazából már az elején el kellett volna mondanod neki, így utólag ha elmondod biztos haragudni fog egy darabig.
Egyébként meg akik a kérdezőt szidják. Nem akkor barát a barát ha örül a másik örömének? A srác többször visszautasította már, köztük nem lesz semmi, ideje lenne már megértenie. Inkább örüljön, hihy akiket szeret (a srác is meg a kérdező is) azok boldogok. Hisz ha igazán szeretsz valakit akkor azt akarod, hogy boldog legyen még ha az neked fáj is.
Viszont kedves kérdező mindenképp mond el. Tudnia kell róla, ha nem tőled mástól fogja, az meg még rosszabb
2020. jún. 8. 15:15
2020. jún. 8. 19:42
Kapcsolódó kérdések: