Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ex haverjával összejönni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex haverjával összejönni?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan mondják hogy ez csúnya dolog, de pontosan miért? Akit az "exemnek" mondok az igazából csak "kavarótársam" volt több (!) éven át, viszont nem voltunk együtt. Nagy szerelem volt, futó kaland :) Nagyon fiatalak voltunk meg a legelejen mind 2en. Nemrég egy okból kifolyólag megszakadt az ilyen kapcsolatunk, de barátok maradtunk (már ez is érdekes) A haverjait régóta ismerem, meg úgy az egész baráti körét, es eleg joba is vagyunk. De ha több lenne köztünk, az egyikkel az rosszul esne az "exemnek"? (nagyon féltékeny típus, amig kavartunk, ha már rám nézett egy fiú beszólogatott neki, pl. jó ismerősöm volt a fiu, talalkoztunk vele az utcan es lealltam beszelni vele, tudni kell hogy egy kicsit görbe tartása van, erre jött az exem hogy száljjon le rólam vagy "úgy hátba vágja, hogy egy életre kihúzza magát" szegény fiúval azóta se beszéltem, nagyon kellemetlen volt:()
2020. jún. 6. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne akard már összeugrasztani őket.
2020. jún. 6. 23:34
 2/3 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
"Exed" egy elmebeteg. Szerintem sem jó ötlet összejönni a haverjával. Ki tudja milyen következményei lennének...
2020. jún. 7. 05:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazad van, utolsó! és az a baj, hogy erre már csak akkor jön rá az ember mikor kiszeret belőle.
2020. jún. 7. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!