Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinàlja ezt?
Figyelt kérdés
Tehàt van egy fiú aki instàn ràm írt nagyon sokat beszélgetünk meg mondta ,hogy nagyon szép vagyok stb...Aztàn màr annyit beszélgetünk meg olyan jól kijöttünk ,hogy elkeztünk Watsappon beszélgetni ott 1-2 napig nagyon jól beszélgetünk meg nagyon sokat de egyik nap nem is keresett meg semmi ezért én irtam neki vissza írt de most az van ,hogy ő soha nem keress mindig én irok neki meg ha beszélünk is akkor is csak egy két mondatott ír utoljára mikor többet beszéltünk az hétfőn volt azota azóta csak ha rá irok annyit ír vissza ,hogy szia,megtalán megkérdi hogy vagyok2020. jún. 6. 06:18
1/4 Thispain válasza:
It's a good question. nagy valószínűséggel nem jut eszébe több téma, vagy elvesztette irántad az érdeklődését.
3/4 anonim válasza:
Én nem írnék neki a helyedben. A fiúk szeretnek "vadászni", szeretik, ha ők iráyítják a dolgokat, és néha pont az imponál nekik, ha a lány nem mutat érdeklődést irántuk. Olyankor kihívásnak tekintik, hogy felkeltsék a lány figyelmét. Ha állandóan te írsz neki, akkor azt fogja érezni, hogy kapaszkodsz belé, nem akarod elengedni, például ha egy egyértelműen ellaposodott beszélgetést próbálsz fenntartani. Inkább hagyd, hogy pár napig ne keressen, aztán hátha újra ír, és akkor ne add magad könnyen, ne válaszolj azonnal és ne is legyél túl készséges, inkább ő dolgozzon meg a figyelmedért, ne add ingyen neki.
4/4 anonim válasza:
Kár volt ráírni egyszer is. Azt a nőt, akinek nincs önérzete, azt nem értékelik a fiúk. De az is lehet, hogy közben rájött,hogy nem is olyan intelligens ez a lány, mint gondolta, mert látom, hogy borzalmas a helyesírásod. Persze nem tudom, Mo-on tanultál-e v. külföldön. Meg kellett volna várni, amíg újból jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!