Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik de félek a választól!?
Van egy lány 3 napja beszélgetek vele tudom három nap az nagyon kevés idő ..de nekem nagyon be jön (16/F)
Szép az arca szép a szeme a haja ...kedves aranyos ...
Szinte 100% hogy ő az idealom
De ő idegenként kezel.🙁
Szűk szavú ritkán beszélgetünk valamiről általában én írok neki 10+percenként hogy:- hogy vagy, mi újság ,micsinalsz, milyen a napod ...
De ő nem érdeklődik felém
Szerintetek el merném hívni randira
Vagy el mondjam neki hogy nekem ő tetszik ..?
Kérlek normális válaszokat
Bármit el fogadok tanács vagy ellenző le beszélő szó csak ne faszsagokat légyszi
Előre is köszönöm
Szerintem még egy hétig ismerkedj vele, lehet csak nehezen tud megnyílni, esetleg utána kérdezd meg tőle, hogy lenne e kedve találkozni, mert tetszik neked és személyesen is szívesen megismernéd.
16/L
várj néhány napot
mostani barátommal is
kb 7 napja beszélek de együtt vagyunk
de eleinte óckodtam tőle mert nem ismertem most meg halálosan szerelmes vagyok😍
16/L
Próbálj meg minnel jobban hallgatni a szívedre és ne félj ha véletlenül nem jön össze se.
Könnyebben jön a következő mint hinnéd
Szerintem ha érdekelnéd, akkor érdeklődőbb lenne.
Nehezen nyílik meg? A facebookon nem nehéz megnyilni, nincs miért zavarban lenni.
Ne zaklasd minden nap. Ha hiányzol neki, majd keres, érdeklődik. Akkor talán elhivhatod randira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!