Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hétvégén náluk alszom mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harukoo kérdése:

Hétvégén náluk alszom mit csináljak?!

Figyelt kérdés
A fiúval 3 hónapja ismerjük egymást. Még neki nem volt rendes kapcsolata 22 éves én meg 17 viszont eddig azt hitte 18 vagyok. Addig nem is volt semmi baja viszont így meg azt mondta egyik barátjának, hogy 5 év az sok. Pedig múltkor majdnem csókolóztunk csak én vissza utasítottam. Most meg nem tenném viszont így nem tudom mit kezdjek. Meg mióta megtuda, hogy ennyi vagyok kevesebbet beszélünk msg-n és videochatbe nem jön be ahol a többiekkel beszélünk.. Szerintetek attól még megkéne próbálnom ha más áthívott filmezni meg inni???

2020. máj. 19. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egyszer hazudtál neki, akkor nem biztos hogy ezután bízni fog benned.
2020. máj. 19. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Bár eléggé fura.. ennyire nagy hazugság lenne 1 év? Oké lehet valakinek sokat számít, na szóval, lényeg..

Nos ha meghívott, szerintem kár lenne kihagyni, maximum annyit, hogy legyél óvatos amikor alvás lenne (szerintem érthető, mire gondolok)

Ha lépni szeretnél, először lásd rajta, hogy egyáltalán akarja-e, azután ha igen, hajrá

2020. máj. 19. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért para számára, mert kiskorúnak számítasz, és lehet jól kijöttetek a korkülönbség ellenére, most már a fejében mégis gyerek vagy. Illetve megrendült a bizalma irántad.

Mit értesz azalatt, hogy "videochatbe nem jön be ahol a többiekkel beszélünk.."? A haverokkal közösen szoktatok + ő vele -> most szerintem átvágva érzi magát és kellemetlen neki, hogy a haverjaid tudták azt, hogy te 17 vagy, nem 18.

Picit gondolkozz az ő fejével, kellemetlen szituációba keveredett az egésszel.

Az nekem amúgy fura, hogy nem is csókolóztatok, de már nála aludnál? Tudom, hogy nem vagy gyerek, de kérlek vigyázz magadra..

23/L

2020. máj. 19. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hazudott a koráról, hanem később derült ki, hogy még nincs 18. De sajnálom ha a fiunak ennyire sokat jelent a kor akkor... Ne erőtesd keress olyant, aki megbecsül és nem azt nézi mennyi idős vagy.
2020. máj. 19. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 5 év korkülönbség nem sok 1 évvel többet mondani nem olyan nagy hazugság inkább az, hogy 18-tól van a nagykorúság. Ha náluk alszol légy óvatos.
2020. máj. 22. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!