Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén náluk alszom mit csináljak?!
Bár eléggé fura.. ennyire nagy hazugság lenne 1 év? Oké lehet valakinek sokat számít, na szóval, lényeg..
Nos ha meghívott, szerintem kár lenne kihagyni, maximum annyit, hogy legyél óvatos amikor alvás lenne (szerintem érthető, mire gondolok)
Ha lépni szeretnél, először lásd rajta, hogy egyáltalán akarja-e, azután ha igen, hajrá
Szerintem azért para számára, mert kiskorúnak számítasz, és lehet jól kijöttetek a korkülönbség ellenére, most már a fejében mégis gyerek vagy. Illetve megrendült a bizalma irántad.
Mit értesz azalatt, hogy "videochatbe nem jön be ahol a többiekkel beszélünk.."? A haverokkal közösen szoktatok + ő vele -> most szerintem átvágva érzi magát és kellemetlen neki, hogy a haverjaid tudták azt, hogy te 17 vagy, nem 18.
Picit gondolkozz az ő fejével, kellemetlen szituációba keveredett az egésszel.
Az nekem amúgy fura, hogy nem is csókolóztatok, de már nála aludnál? Tudom, hogy nem vagy gyerek, de kérlek vigyázz magadra..
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!