Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet hogy megbolondultam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy megbolondultam?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem a fiú barátomba. Elballagtunk, azóta is beszélünk egyszer-kétszer, de nem alakult semmi több. Már hónapok óta úgy érzem, hogy túlléptem rajta, kedvelem mit barátot, de már nem zavar ha mással látom, vagy hasonlók. Néha-néha még előjött, az az érzés, hogy szeretem és szükségem lenne rá, de aztán mindig követte az az érzés, hogy már nem akarok tőle semmit. Nemrégiben elkezdtem nézni egy sorozatot, jobban mondva csak részleteket belőle. Majd rá 1 hónapra, azt érzem végleg elengedtem a srácot. Már nem érzek iránta semmit. Viszont attól tartok, mi van ha köze van ennek a sorozathoz? Mi van ha amiatt érzem ezt mert az egyik szereplő után áhítozom? Nem vagyok belé szerelmes vagy hasonlók. Egyszerűen csak jóképűnek találom, normálisnak és én is örülnék egy ilyen férfinak (tudom, ilyen nem valószinű, hogy létezik) Én nem érzem így, mégis megfordult ez a fejembe. Csak is azért mert elkezdtem nézni majd rá 1 hónapra azt érzem teljesen tovább léptem. Sok köze nincs a kettőnek egymáshoz szerintem. Valószinűleg csak túlgondolom a dolgot. Ti hogy látjátok?

2020. máj. 17. 15:51
A kérdező szavazást indított:
Igen, megbolondultál.
Nem, csak túlgondolod.
23 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem csak túl gonolod az egészet. Ahogyan írtad is már hónapokkal ezelőtt benned volt ez az érzés, valószinűleg most a bezártság miatt, több időd volt átgondolni a dolgot és rájöttél tovább kell lépned és lezártad magadban a dolgot. Nem hinném, hogy bármi köze is lenne ehhez a sorozatnak. Azzal kitudsz kapcsolódni, kicsit eltereli a figyelmedet ennyi. Mindenki talál egyes színészeket, szereplőket vonzónak/helyesnek, természetes érzés ez szerintem. Egyszerűen csak most engeded el a dolgokat, most dolgozod fel, hogy kész, vége. Hidd el, hogy nincsen veled semmi baj.
2020. máj. 17. 15:58
 2/2 anonim válasza:

Egyszeruen ez szerintem csak az az èrzès ami mindenkiben megvan.

Azèrt èrdekel mert nem kaptad meg e igez az elözö valaszoló is helyesen irta

Több idöd van ràèrsz agyalni

Minden zsàknak megvan a foltja ùgy ahogy neked is

2020. máj. 18. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!