Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti 19 évesen beleszeretnétek egy 14 éves lányba?
2 barátnőm is ban ilyen helyzetben.
Egyikük 14-18 volt, amikor osszejottek, most vannak 10 honapja együtt 15-18 kombóba.
Másik barátnőmék 7 hónapja vannak együtt, 14-19 volt amikor összejöttek, most 15-20-ba vannak.
Mindketten köszönik szépen, tökéletesen megvannak.
Szia.
Szerintem a szerelem nem korhoz kötött. Általában a lányok elég korán érnek ami a fiúknál nem mindíg figyelhető meg.(nem akartam ezzel megbántani egy fiút sem) Ezzel arra akartam célozni, hogy attól, hogy valaki 14 éves még gondolkodhat úgy mint egy 17 éves. 🤷♀️ + azért egy 14 éves lány már nem,, óvodás,, sztm van annyi esze, hogy nem csinál óriási hülyeséget. Igen kiskorú, de az nem azt jelenti, hogy nem képes egy ép, helyes döntést meghozni.
Ha mind a két személy képes kompromisszumokat kötni egymásért/azért,hogy jó legyen az egész akkor sztm nincs vele gond. + ahogy telnek az évek az a pár év korkülönbség már nem lessz olyan zavaró. 🤷♀️ De mindenki máshogy látja. Sztm amúgy nem kell leharapni szegény kérdező fejét. Ő csak féltett egy kérdést,ami egy tök normális dolog🤷♀️
"Fiúk! Ti 19 évesen beleszeretnétek egy 14 éves lányba?"
Tavaly nyáron megtettem. Egy hónapig voltam vele együtt. Aztán... ja.
Szerintem nyugodtan összejöhetsz vele. Azért mondom, mert anya mesélt az első pasijáról. Ő volt 15 éves, a pasi meg 25. 5 évig együtt voltak, addig folyamatosan minden tökéletes volt. Csak azért mentek szét, mert anya rájött, hogy ő valami mást szeretne, a pasija meg nem volt képes elfogadni, hogy anya időközben felnőtt. Ő azt a kislányt szerette meg, aki anya régen volt.
Szerintem, ha nem úgy vagy, mint anya első pasija, hogy nem őt szereted, hanem azt a kislányt, aki most, hanem tényleg nem az érdekel, hogy hány éves, akkor nyugodtan jöjjetek össze. Ha meg sem próbálod, akkor nem fogod megtudni, hogy mi lett volna. Ha meg nem működik, akkor nem működik. Majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!