Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki? Mik a jelei?
Figyelt kérdés
Igazából az egyik osztálytársamról van szó, de feltünt nekem hogy mindig néz, amikor nevetek akkor ő is elmosolyog.
Folyton a társaságomat keresi, és még számos jeleket tudnék felsorolni.
Csak azt nem tudom hogy komolyan gondolja e, vagy csak a haverai előtt akar menőzni.
Aki volt hasonló helyzetben az írjon
17/l
2020. máj. 10. 11:46
1/10 anonim válasza:
Egy fiú nem csinálja ezeket amiket leírtál csak azért, hogy később tudjon menőzni.
Valószínű, hogy tetszel neki és keresni is foglya a társaságod ha nem félős.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Még jöhetnek válaszok
2020. máj. 10. 12:40
3/10 anonim válasza:
Menőzni nem így kell, valamint elég gyerekes dolog. A kérdés az, hogy kezdeményez e a srác, vagy arra vár, hogy te hívd el randizni? Csak mert a leírtakból elég teszetoszának tűnik, valószínű egy kapcsolatban is eléggé bizonytalan lenne.
4/10 anonim válasza:
Ez nem menőzés, tetszel neki. :)
5/10 anonim válasza:
Szerintem benőzni nem így szoktak azt másképp teszik inkább arra gondolok, hogy tetszel neki és közeledni szeretne hozzád csak nehogy félős legyen.
6/10 anonim válasza:
Lehet hogy dankoros a fiú.
Ha rám néznek én is nevetek.
De ahogy én nevetek...
Látni kell!
Tuti nem nézel rám többet🤣
8/10 anonim válasza:
Valószínűleg tetszel neki. Menőzni nem így kell és amúgy is mi olyan menő abban, ha nevet a vicceiden vagy mosolyog ha te is?
9/10 anonim válasza:
Ha menőzne bunkó lenne veled inkább. De szerintem beléd van zúgva , próbálj vele beszélni ,kerülj hozzá közelebb és ha nagyon szeret akkor megteszi ah első lépést.😊
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem menőzik
Én is ilyen jeleket produkálok mikor tetszik egy lány
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!