Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik, osztálytársam, de ugye köztudott, hogy osztálytárssal sosem szabad kezdeni,de mivel már utolsó évesek vagyunk, úgy gondoltam, miért ne?!
Nem beszéltünk soha pár mondatnàl többet, de mindig néz, mintha keresné a szemkontaktust.
Valaki tudna nekem segíteni ezzel kapcsolatban, akár privátban?
2020. máj. 8. 19:36
1/3 anonim válasza:
Nekem volt már osztálytárs pasim és nagyon jó volt minden ami a kapcsolatot illette. Minden nap találkoztunk min.5 órára, a többiek is megszokták egy idő után, szerintem ez ne rémítsen meg. főleg ha végzős vagy :) Annyi hogy amikor szakitottunk engem utált mindenki mert elhagytam, meg minden hülyeséget össze beszélt rólam, az sajnos kicsit rossz volt de ezvan nemtudtam mit csinálni. Vigyázz is azért
2/3 anonim válasza:
Annyit szeretnék csak mondani, hogy végzősként az osztálytárs mizéria ne izgasson :) ez a néhány hét (amit lehet, hogy otthon kell töltenetek) már nem oszt vagy szoroz.
3/3 anonim válasza:
Próbálj meg vele beszélgetni, aztán majd alakulnak a dolgok.
Attól hogy lehet keresi a szemkontaktust az nem biztos hogy azt jelenti hogy tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!