Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Normális hogy ilyen korán azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ilyen korán azt mondja hogy szeret?

Figyelt kérdés

December óta ismerem, de most kezdtünk el aktívabban beszélgetni.

Egyszer korábban lekoptattam, de most adtam neki egy eselyt.

Chaten beszelunk meg telefonalunk es dec. óta nem talalkoztunk de mar szerelmet vallott és nagyon sokat bókol. Nekem őszintének tűnik, valószínűleg tényleg oda van értem, de kicsit ijesztő. Nem hiszen hogy ki akar használni inkább csak olyan túl ragaszkodónak tűnik. Egész nap irogat Aggódjak hogy valami gáz van vele?

17l

2020. máj. 6. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Meglehet hogy túlságosan ragaszkodik.

Viszont akkor is kialakulhatnak érzelmek, ha egy ideig nem beszéltek.

Ha téged zavar a viselkedése beszélj vele.

2020. máj. 6. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Ha ő is 16-17 körül van, akkor arról is könnyen lehet szó hogy nem tudja hogy viselkedjen veled/a lányokkal, magyarul nagyon tapasztalatlan.

Az biztos hogy sok amit csinál, de nem jelenti egyből azt hogy kattant lenne. Először beszéld meg vele hogy ez neked túl gyors, nem is találkoztatok hónapok óta. Mondd meg azt is hogy nem akarod megbántani, de nem tudsz egész nap írogatni, szintén soknak érzed. Vannak teendőid, saját hobbijaid, stb., időt akarsz szánni rájuk. Szívesen beszélsz vele, de nem fogsz tudni mindig írni. Ha ezeket jól reagálja le, tényleg megérti mi a gond és elkezd figyelni arra hogy ne tolja magát rád, akkor javulhatnak a dolgok.

Ha idegesen reagál rá, számonkér, furán kezd viselkedni vagy csak egy darabig képes csinálni, majd ismét ugyanúgy erősen nyomul, akkor te megtetted amit lehet, érdemes inkább továbbállni.

2020. máj. 6. 15:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Ő idősebb (huszonéves)
2020. máj. 6. 15:04
 4/8 Katcha válasza:
87%
Nosika szagú
2020. máj. 6. 19:36
 5/8 A kérdező kommentje:

#4 nem ő az

Az ő ízléséhez öreg vagyok

2020. máj. 6. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem korai. Az az ijesztő amikor nem beszélsz valakivel 2 hónapig és 2 nap beszélgetés után benyogi hogy szeretlek
2020. máj. 10. 03:46
 7/8 A kérdező kommentje:

6-os: pont ez történt.

De voltak más problémák is ezért rövidre zártam. Jobban fogadta mint hittem, jobb volt ez igy mintha nagyon beleéli magát.

2020. máj. 10. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatlan fiúk általában ilyenek. Idősebbek kevesébé ragaszkodóak
2020. máj. 13. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!