Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi_csinszka kérdése:
Szerintetek jól néz ki Ady Endre?
Figyelt kérdés
Az a sajnálatos szituáció történt meg velem, hogy azt hiszem gyengéd érzelmeket kezdek tanúsítani Ady Endre iránt. Mindigis szerettem a verseit és már mindent elolvastam róla (jót és rosszat is) mindazonáltal az volna a fő kérdés, hogy szeritetek is szemrevaló érfiú-e?
Értem itt például arra, hogy szép a szeme stb :)
Esetleges sorstársak segítsenek! 17/L
2020. máj. 5. 16:55
1/11 anonim válasza:
jó képű faszi az biztos
figyelj, hogy ne kapd el a szifiliszét xd
5/11 anonim válasza:
Nekem József Attila jobban bejön! Ady-nak túl kidülledt szemei vannak.
6/11 anonim válasza:
De József Attilát soha nem láttam összeszedettnek xD
7/11 anonim válasza:
A humorérzékhez intelligencia kell, a lepontozóknak egyik sincs.
8/11 anonim válasza:
Amúgy nekem is József Attila inkább. Szívesen beszélgettem volna vele. De Ady se rossz. Simán ismerkedtem volna vele :D
9/11 anonim válasza:
Szerintem is elég jól néz ki, de nálam az abszolút befutó Babits. 16/l
10/11 anonim válasza:
Nekem személy szerint kedvenc költőm, mind a verseit nagyon szeretem, és valami magában az emberben is megfogott, Szóval szerintem igen, helyes<3 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!