Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Más is van így vele? Vagy ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így vele? Vagy ez csak az én hülyeségem?

Figyelt kérdés

Szóval már többször megesett velem hogy bele szerettem valakibe a tettei miatt. Lehet hogy semmit nem tudtam róla, vagy egy hatalmas paraszt de még is tetszett, mivel valami olyasmit csinált.

Itt egy példa:

Volt egy srác aki kb 2 évvel idősebb volt nálam, és elvileg nagyon bunkó. Aztán láttam hogy kutyátsétáltat és segített egy öreg néninek. Mint késöbb kiderült állat menhelyen diákmelózik. Na most én az életemet adnám az állatok ért, így mikor ezt megtudjam teljesen bele estem.

A másik nagy hülyeségem hogy nagyon megfog valakinek a hangja. Kb ha tetszik a hangja képes vagyok bele szeretni. Értitek mert tetszik a hangja! (jó nyilván azért valamennyire a kinézete is számít) És nagyon zavar hogy képes vagyok arra hogy valaki tetszen, csak mert aranyos dolgokat tesz, vagy megfog a hangja...

Álltalába 1-2 hónapig ábrándozok aztán tovatűnik, ez az állapot.

Ezzel más is van így vagy ez csak az én hülyeségem?

Le lehet erről szokni? Vagy ez nem feltétlen rossz dolog?

2020. máj. 4. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a tettei miatt tetszik meg valaki az nem rossz dolog. Többnyire akkor látszik meg a valódi személyisége az illetőnek.

Bár mint mondtad egy nagyon bunkó emberről van szó tehát ez pont megcáfolja a dolgot. Bunkók között is vannak jók de nem feltétlen éri meg ha a jó tulajdonságai mellé még kapsz egy bunkó parasztot.

A lényeg, hogy ez természetes ha a tettei miatt megtetszik valaki.

2020. máj. 4. 12:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy párszor velem is megesett már ilyesmi. Olyan szépen kérte az eladónőtől a kakaóscsigát, nagyon szimpi lett utána :D Egyszer meg a villamoson hallgattam ahogy egy srác a fizikáról mesél a barátjának, olyan szenvedélyesen mesélte😅 Mindkét srác átlagos volt külsőre (én is az vagyok, vagy még lehet alatta mindegy), tök jó benyomást keltettek nálam. Viszont, hogy heteken át ezen rágódjak olyan még nem volt.
2020. máj. 4. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ebben semmi fura, végül is sokféle dolog megfoghat valakiben. Én például szavalóversenyen jártam hasonlóan, olyan szépen mondta a srác a verset, hogy közbe totál belehabarodtam.
2020. máj. 4. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!