Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy pont most, amikor amúgy a legrosszabbul nézek ki futok össze a szomszéd sráccal aki már rég óta nagyon tetszik? Most hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Vázolom a helyzetet: van egy 6 éves öcsém aki kicsit bekattant a bezàrtságtól és anya ezért délelőtt kiküldte a kertbe biciklizni, én pedig (szigorúan olyan helyen ahol az utcáról nem látnak) leültem olvasni és fél szemmel figyeltem. Az öcsém úgy határozott hogy ő kimegy az utcàra, de azt nem szabad szóval utána szaladtam hogy vissza hozzam az udvarra. Mikor kirohanok utána kibe futok bele szó szerint? A szomszéd srácba nyilván. Leírom hogy néztem ki: mezitlàb voltam, melegítőnadrág, egy sima egyszínű trikó, száradásban levő kiengedett haj, szemüveg és semmi smink. A srác segített elkapni az öcsémet, aztán visszakísérni a kertbe. Aztán beszélgettünk, mondta hogy kédezzem meg anyut hogy átmehetek-e hozzájuk beszélgetni, persze anyu a teraszon volt és azonnal mondta hogy persze. És teljesen zavarba jöttem és elkezdtem mondani hogy még ültetnem kell, meg tanulnom, meg ilyesmik, és akkor nevetett mondta hogy látja sűrű napom lesz, akkor majd ír nekem Facebookon és akkor beírom a naptáramba. Most mi fenét kéne tennem?ha bele megyek esetleg egy ilyen átmenésbe mi lesz? Nagyon rendes srác és őszintén tök izgatott vagyok, de nem tudom mit kéne tennem! Túlaggódom? Légyszi segítsetek! Köszi előre is, 16L2020. máj. 3. 19:28
1/12 anonim válasza:
Ha félsz attól, hogy átmenj hozzá, akkor akár te is áthívhatod magadhoz. De ne aggód túl, nekem ez alapján az jött le, hogy szimpi vagy neki, vagy akár tetszel is neki. Mindenképp beszélj vele, ezzel csak nyerhetsz! Sok szerencsét
3/12 A kérdező kommentje:
Nem az átmenéstől félek, sőt lehet jobban izgulnék ha ő jönne! A szobám az picit olyan intim dolog számomra a szüleim se nagyon jönnek be!
2020. máj. 3. 19:47
4/12 anonim válasza:
Nincs közelben park?
Egyébként, ne mondd le a találkozót, mert meg fogja unni a srác...
5/12 A kérdező kommentje:
A parkok le vannak zárva, legalábbis nálunk. Nem állt szándékomban lemondani, csak izgulok nagyon. Ez most randi?
2020. máj. 3. 20:48
6/12 anonim válasza:
Csak beszélgetni, ismerkedni akar.
Nem randi
7/12 anonim válasza:
Csak add onmagad, ugy oltozz fel, amiben jol erzed magad.
Nem kell tul reagalni.
8/12 anonim válasza:
Átmentél?Mi történt?Én drukolok neked.Szerintem legalább meg szeretne ismerni,az már egy jó alap.:D
9/12 anonim válasza:
Szia! Hogy alakulnak a dolgok? Én is nagyon kíváncsi vagyok! :)
10/12 A kérdező kommentje:
Nem mentem még át, vagyis egyszer átugrottam, de annak nem ez volt a célja! Az anyukàja segítséget kért hogy főzzünk màr nekik kaját, mert neki dolga volt, de ragaszkodott ahhoz hogy nàluk főztek hogy “tanítsam” a srácot, a fiát aki tetszik főzni! Nagyon zavarban voltam!
2020. máj. 6. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!