Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Most tanácstalan vagyok, és nem tudom mit kéne tennem.

Egy fiúról van szó..

Már egy ideje tetszik, aztán kiderült kölcsönös. Közeledtünk is egymáshoz, de aztán kiderült az is hogy barátnője van. Egyik napról a másikra semmi, köszönés sincs.

Már azóta nincs barátnője.

A fiú 2 évvel fiatalabb nálam és nagyon k*csögség, én vagyok oda érte mikor fordítva kéne lennie, neki odalenni egy nála idősebb lányért, hogy álmodozna meg minden. De ez így annyora tré, én vagyok meghalva egy nálam fiatalabb fiúért, istenem😅🤦🏼‍♀️ Tudom nem a kor számít, de ez mégiscsak furcsa így, én vagyok rossz helyzetben.

Eddig mindig más próbált összehozni vele amit gondolom ó is levágott, szerintem abból lett elege és lett ilyen semleges felém. Másabb lett volna minden ha én lépek és nem arra várok más próbálkozására mit reagál.

Ezt nem így kellett volna ahogy én csináltam, nem nagyon mertem úgy semmit, nem nagyon van önbizalmam.

Fogalmam sincs mit kéne, kezdjek el hozzá tapintatosan közeledni és ha úgy látom érdeklem akkor haladjak tovább?

Vagy csak simán hagyni meg minden, nem foglalkozni vele?

Rendes én futnék utána mondhatni de nem szabad🤦🏼‍♀️ Ahj annyira utálom ezt a helyzetet. Nem tudom elfelejteni csak úgy, lehet érzek is már iránta vagy nem tudom.. Nem bírok nem rá gondolni.

Kérlek józanítsatok ki mert azt se tudom hol áll a fejem. Tudom hogy ezt nem kéne megengednem magamnak, sírni egy ilyen fiúért aki semmit nem mutat felém.

De annyira megfogott ahogy van.. Ilyenkor mit kell tenni? Segítsetek

2020. máj. 2. 23:40
 1/2 Stark2000 ***** válasza:
100%
Kicsit imponáló lehetett srácunknak amik történtek, de igen, valószínű elege lett. Szerintem ha annyira akarna tőled valamit, már lépett volna. Azt tudom mondani, hogy tegyél egy próbát, hisz nincs mit veszítened. Vagy pedig hagyd a francba, kezd kicsit lerágott csont lenni így ez a dolog..
2020. máj. 2. 23:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván rájött, hogy tetszik neked, így úgy gondolom, ha akart volna lépett volna. Szerintem engedd el őt, semmi jelét nem mutatja annak hogy őt érdekelnéd. Nem érdemes egy olyan srác miatt szomorkodni aki így bánik veled :)
2020. máj. 3. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!