Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igaz szerelem? Szeretem vagy csak kötődök hozzá?
Sziasztok! 4 éve együtt vagyok a barátommal, mostanában azt érzem hogy elhidegültem tőle. Mivel ő az első barátom ezért nem tudom milyen erzes az igaz szerelem, amikor valamit tényleg szeretsz. Jelenleg foggalam sincs mit érzek iránta....mert ő a legjobb barátom is. És nem tudom hogy barátként szeretem vagy mint a barátomként szeretem....
Nagyon sokszor gondolkoztam el magamban ezen, de nem lelek választ.
Ezt elmondtam neki, ő mindent megtesz hogy minden a legnagyobb rendben menjen, de valahogy én mégis valamillysn mértékben azt érzem ez nem szerelem...
Kérlek írjátok meg hogy ti mit érezték amikor a barátotokkal/barátnőtokkel vagytok, csókolóztok, ölelkeztek, vagy csak alapból milyen erzes amikor rá gondoltok.
Szerintem 4 év után már nincs az a “ pillangók a gyomrodban” érzés mindig. Szerintem az csak a kapcsolatok elején van mert még izgalmas. A szerelem nem egy tartós dolog, hanem egy érzés ami idő után már megváltozik, viszont ha ennyire nem tudod azt hogy te tényleg szereted e mint férfit az már nem jó jel. Nem lehet hogy kicsit meguntad? Kialudt a parázs is? Van egy mondás tűz nem mindig lesz de a parázsnak mindig égnie kell! Valami ilyesmi. Probáljátok felizzitani ha nem megy akkor nem sok ételme van.
Nekünk ilyen a férjemmel, nem tudnám elképzelni mással és nem is akarom. Minden gondot megszeretnék vele oldalni amig szeretjük egymást semmiképp se dobnánk el a kapcsolatunkat.
Fiatalok vagytok még ami nem gond mi 17 éves korunk óta élünk együtt, viszont minden ember más.
Hiába nem voltál még mással rajta kívül, azt érezned kell, hogy szerelmes vagy e.
Adj magadnak egy hetet egyedül és talán kapsz választ.
Ez csak hullámvölgy, rakni kell a kályhát, hogy melegítsen.
A szerelem fázisokból áll, amik állandóan változhatnak.
Amit a többség "szerelemmel" azonosít be az a kezdeti fázisa a dolognak.
Izgatottság, szexuális vonzalom, felfokozott érdeklődés az ismeretlenség miatt.
A szerelem nem egy önálló valami, bár az ember ezzel szereti letolni magáról a dologgal kapcsolatos saját felelősségét, viszont cáfolhatatlanul a részese, és a résztvevők csinálják maguknak! Az ő döntéseiknek, érzéseiknek összességének eredménye 50%-50 % ban.
Olyasmi ez is mint a kötélhúzás.
A kötél önmagában semmit sem fog csinálni, de létezik.
A tevékenység és a folyamat kimenetele a résztvevőktől függ!
# 4
# 5
Ezzel csak annyi a bibi, hogy önzés, mert addig a másik ott van egy hétig.
Szerintem a legjobb lenne, ha nem ő döntené el 50% ban, hanem megkérdezné a másik felet is, és megbeszélnék az érzéseiket!
A kommunikáció nagyon fontos, az egész folyamat egyik alappillére!
Legyetek bölcsebbek és következetesebbek.
# 3
Az helyzettől függ, hogy vannak e pillangók.
Még 10 év után is tudnék olyan helyzetet teremteni a nőnek akivel együtt vagyok, hogy elsírja magát, vagy úgy kapaszkodjon belém, hogy majd megfulladnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!