Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi az igaz szerelem? Szeretem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az igaz szerelem? Szeretem vagy csak kötődök hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 4 éve együtt vagyok a barátommal, mostanában azt érzem hogy elhidegültem tőle. Mivel ő az első barátom ezért nem tudom milyen erzes az igaz szerelem, amikor valamit tényleg szeretsz. Jelenleg foggalam sincs mit érzek iránta....mert ő a legjobb barátom is. És nem tudom hogy barátként szeretem vagy mint a barátomként szeretem....

Nagyon sokszor gondolkoztam el magamban ezen, de nem lelek választ.

Ezt elmondtam neki, ő mindent megtesz hogy minden a legnagyobb rendben menjen, de valahogy én mégis valamillysn mértékben azt érzem ez nem szerelem...

Kérlek írjátok meg hogy ti mit érezték amikor a barátotokkal/barátnőtokkel vagytok, csókolóztok, ölelkeztek, vagy csak alapból milyen erzes amikor rá gondoltok.

2020. máj. 2. 00:39
 1/9 A kérdező kommentje:
U.i.: én 19 éves vagyok, a barátom meg 20
2020. máj. 2. 00:42
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem érted hogy már alkalmas lennél a kapcsolatra, akkor szerintem szakíts. Kötődés meg igen nehéz kérdés, mert a szakítás után csak még jobban hiányozni fog, de az idő majd segít.
2020. máj. 2. 01:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 4 év után már nincs az a “ pillangók a gyomrodban” érzés mindig. Szerintem az csak a kapcsolatok elején van mert még izgalmas. A szerelem nem egy tartós dolog, hanem egy érzés ami idő után már megváltozik, viszont ha ennyire nem tudod azt hogy te tényleg szereted e mint férfit az már nem jó jel. Nem lehet hogy kicsit meguntad? Kialudt a parázs is? Van egy mondás tűz nem mindig lesz de a parázsnak mindig égnie kell! Valami ilyesmi. Probáljátok felizzitani ha nem megy akkor nem sok ételme van.

Nekünk ilyen a férjemmel, nem tudnám elképzelni mással és nem is akarom. Minden gondot megszeretnék vele oldalni amig szeretjük egymást semmiképp se dobnánk el a kapcsolatunkat.

Fiatalok vagytok még ami nem gond mi 17 éves korunk óta élünk együtt, viszont minden ember más.

2020. máj. 2. 01:55
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Hiába nem voltál még mással rajta kívül, azt érezned kell, hogy szerelmes vagy e.

Adj magadnak egy hetet egyedül és talán kapsz választ.

2020. máj. 2. 02:09
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Szia! A hármas és négyes válaszolóval én is teljesen egyet értek!:)
2020. máj. 2. 02:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sokat segítettek:)
2020. máj. 2. 07:20
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Ez csak hullámvölgy, rakni kell a kályhát, hogy melegítsen.

A szerelem fázisokból áll, amik állandóan változhatnak.

Amit a többség "szerelemmel" azonosít be az a kezdeti fázisa a dolognak.

Izgatottság, szexuális vonzalom, felfokozott érdeklődés az ismeretlenség miatt.

A szerelem nem egy önálló valami, bár az ember ezzel szereti letolni magáról a dologgal kapcsolatos saját felelősségét, viszont cáfolhatatlanul a részese, és a résztvevők csinálják maguknak! Az ő döntéseiknek, érzéseiknek összességének eredménye 50%-50 % ban.

Olyasmi ez is mint a kötélhúzás.

A kötél önmagában semmit sem fog csinálni, de létezik.

A tevékenység és a folyamat kimenetele a résztvevőktől függ!

2020. máj. 2. 09:34
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

# 4

# 5

Ezzel csak annyi a bibi, hogy önzés, mert addig a másik ott van egy hétig.

Szerintem a legjobb lenne, ha nem ő döntené el 50% ban, hanem megkérdezné a másik felet is, és megbeszélnék az érzéseiket!

A kommunikáció nagyon fontos, az egész folyamat egyik alappillére!

Legyetek bölcsebbek és következetesebbek.

2020. máj. 2. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:
79%

# 3

Az helyzettől függ, hogy vannak e pillangók.

Még 10 év után is tudnék olyan helyzetet teremteni a nőnek akivel együtt vagyok, hogy elsírja magát, vagy úgy kapaszkodjon belém, hogy majd megfulladnék.

2020. máj. 2. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!