Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kérdezzem meg lesz-e a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg lesz-e a barátnőm?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel randizgatok, múltkor feljött hozzám tök jól elvoltunk, csókolóztunk meg ilyenek. Meg szeretném kérdezni tőle lesz-e a barátnőm de nem tudom hogy kéne, amikor fent van nálam vagy valamikor máskor?

2020. ápr. 29. 21:53
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Szerintem szépen lassan, adj neki utalásokat, adj neki kisebb ajándékot, stb. Aztán majd kicsit később hívd el valahova és ott kérdezd meg, hogy szeretne-e valakivel kapcsolatban lenni. Ha azt mondja, hogy nem akkor veszett ügyed van. De ha azt modja, hogy ige, akkor kérdezd meg, hogy lehet-e az a valaki te. Legalábbis én így látom normálisnak. Nem mondom, hogy minden képpen igent fog válaszolni de egy próbát megér :)

17/L

2020. ápr. 29. 22:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szerintem nem kell megkérdezni... Legalábbis tőlem nem igazán kérdezték meg ezt... Ezt tudja az ember... Szerintem elég ha egy romantikus pillanatban kimondod a bűvös szót neki... De amúgy ne ilyen váratlan pillanatokban, intimebb helyzetekben kérdezt meg tőle ha szeretnéd...
2020. ápr. 29. 22:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
#2 vagyok gondolom amúgy ha már csókolóztok meg nálad van már van köztetek valami...
2020. ápr. 29. 22:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Rengeteg utalást teszek neki. Engedi hogy simogassam a combját, a karomba fekszik ha fent van, ölelgetem, adok neki puszikat, beceneveket adok neki meg minden szóval elég nagy a valószínűsége hogy minden működni fog. Arra gondoltam hogy akkor fogom megkérdezni tőle amikor fent van és az ágyban fekszünk...szerintetek?
2020. ápr. 29. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Fejjel rohanj a falnak, és legközelebb amikor találkoztok adj neki virágot és mond el neki mindenféle időhúzás és gondolkodás nélkül. Ennyi az egész.
2020. ápr. 29. 22:21
 6/11 anonim válasza:
28%
Karantén van 😂❤️ amúgy hívd fel H tudtok e találkozni mert szeretnél neki mondani. Adj neki virágot és csokit
2020. ápr. 30. 00:04
 7/11 A kérdező kommentje:
A csoki kicsit rossz ötlet mert szegénykém laktóz érzékeny a virágokat meg sajnálja
2020. ápr. 30. 02:08
 8/11 Balatoni srác^ ***** válasza:
100%
Szerintem nem igazán kell ezt megkérdezni...
2020. ápr. 30. 12:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes azért megkerdezni/letisztazni. Egy barátnőmék mindig azon veszekedtek mikor jöttek össze mert igazából sose kérdezte meg a srác. Meg könyörgöm ha ilyen veled amit le írtál akkor biztos igent fog mondani. Ha találkoztok legközelebb akkor kérdezd meg tőle.
2020. máj. 1. 01:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen aranyos vaagy! Szerintem nem kell ezt külön megkérdezni, eléggé úgy tűnik, hogy talán már szinte együtt is vagytok, ha ágyban fekszetek, meg ilyesmi :D

De ha mindenképp szeretnéd, akkor szerintem valami intimebb pillanatban, miután megcsókoltad vagy ilyesmi. Ha a csoki és a virág nem befutó, akkor vegyél neki plüsst, vagy valami 900ft-s karkötőt, a lányok egy ilyen apróságnak nagyon tudnak örülni:) 18/L

2020. máj. 2. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!