Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?
Tavkapcsolatban vagyok. Több, mint 3 éve már. Nyáron kb egész végig itthon van a barátom.
Annyi a bajom, hogy ugye ez az egyetlen 2-3 hónap, amikor együtt lehetünk.
Viszont minden egyes nap kinn vagyunk, délutántól estig (hajnal 2-3) én meg mellette reggel hattól fel 4ig dolgozom.
Úgy érzem nem veszi figyelembe, hogy én fáradt vagyok és szinte sose tölt velem együtt időt. Ugy érzem, hogy csak estére vagyok jó neki arra a dologra.. Utána össze üljünk alszunk ennyi én meg megyek reggel 6kor indulok meloba. Akarok vele kettesben időt tölteni, nem mindennap, csak néha együtt ketten csinálni valamit. De ő nagyon nem akar, de érdekes amikor én vagyok náluk akkor csak kettesben akar lenni és nem nagyon akar kinn lenni.
Én látom rosszul a dolgokat? Társaságban elofordul, hogy arrogáns velem és nem úgy bánik velem, mintha ketten lennénk.
Tanácsokat nagyon szívesen elfogadok. :(
Biztos? Annyira szarul esik és bűntudatom van emiatt, hogy én miattam veszekszünk mert én nem akarok kimenni néha stb..
Kezdem úgy érezni, hogy nem én vagyok a megfelelő barátnő neki.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :(
Ma szembesítem vele az érzelmeim, majd megmondom mi volt.
Hívott, elmondtam neki őszintén, hogy hogyan érzek.
A válasz az volt, hogy nehogy már ne tudja kiélvezni a nyarat csak mert én csak vele akarok lenni. Mondtam neki, hogy heti egy alkalomról beszélek, nem minden egyes áldott napról. Erre azt mondta, hogy jólvan, majd megváltozik és többet tölt velem kettesben időd (jelzem idegesen). Mondtam neki, hogy ha nem akar és nem szeretetből csinálja, akkor én nem kérek belőle. Rám csapta a telefont.
Beszéltem egy pár napja az egyik legjobb barátjával aki itthon lakik, egyet értett velem azzal, hogy nem velem van a baj és ő is egyértelműen szánna időt a barátnőjére kettesben a barátain kívül.
Tanácstalan vagyok, én ezt direkt 2 éven át elhallgattam, hogy neki jó legyen. Lehet nem kellett volna. Nagyon letörtnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!