Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nonstop cigiző csajok a legszebbek?
#3: ezt nem értem, mi köze ennek anyámhoz???
#4: én nem azt mondtam h nincs nem cigiző jó csaj, csak h én ilyet valahogy nem nagyon látok
Ez egy létező szexuális jelenség, a "Smoking fetish".
Ezek embertől függenek, hivatalosan nem számítanak betegségnek.
Ez tudományosan is elismert, hogy különféle embereknél léteznek ilyenek, hogy valami nagyon képes felizgatni az egyént.
Itt nem kell szidni a kérdezőt, ez egyszerűen így van és kész. Engem is ez izgat fel a legjobban. Lehet lepontozni, de ha egy cigiző csajt látok, gyakran jobban felizgat, mintha meztelen nőt néznék.
Erre vannak különféle blogok, weboldalak, portálok, fórumok is. Kérdező, ha írsz privátban, mutathatok ilyeneket, csak ide nem tehetek ki linkeket.
Szóval nem kell cseszegetni az embert, mert ennyi erővel azt is el lehet ítélni, aki a BDSM-hez vonzódik.
Nekünk ez a fétisünk, ilyennek születtünk és kész.
#7-es vagyok, annyit fűznék hozzá, hogy a #8-as válaszolónak teljesen igaza van.
Nyilván nekünk a "rosszkislányok" jönnek be, de itt szintén ki kell hangsúlyozni, hogy itt nincs mit elítélni, mert ilyenek vagyunk és kész. Ezt csak a többi, elítélő válaszoló miatt mondom.
Nekem pl. a "jókislány"-stílusúak egyáltalán nem jönnek be, se az átlagos, "mindennapi" lányok, hát ez van. Ez mindenkinél más, nálunk ilyen, nem kell elítélni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!