Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha fiúbarát ezt csinálja,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fiúbarát ezt csinálja, lehet gyanakodni?

Figyelt kérdés

Szóval megjött, nem bírtam akkor fürdeni az osztálykiránduláson, de csak én egyedül, és ez a srác kiült hozzám beszélgetni egész nap úgy, hogy ő fürödhetett volna, mikor hívták szaunázni, akkor sem ment. Ha kérdezték, hogy miért nem fürdök, és látta, hogy nekem kellemetlen, akkor megmagyarázta helyettem. Egyszer 2 gúnynevet adtak nekem, és kérdezték tőle, hogy melyik a jobb, és ő a rendes nevem mondta, magyarul egyik gúnynevet sem választotta. Írt nekem egy verset karácsonykor, amiben sok szépet írt rólam, többek között azt is, hogy szép vagyok. Suliban ha nem volt, mindig tőlem kérte el aházit. Minden órán odaült mellém. Mikor mondták ránk, hogy fiú lány barátság, akkor rám nézett és olyan fura hangon ismételte el. Szerintetek? Bejöhetek neki? Ismer a mamája-papája, mindig érdeklődik a tanulmányi eredményeim iránt is a srác.

17/L

2020. ápr. 24. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Hát ha kérdést kell kiírnod e miatt, az már biza baj :D

Beszélgess vele továbbra is sokat!

:)

2020. ápr. 24. 08:08
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem azt kérdeztem, hogy mi a baj, hanem hogy ezek alapján inkább barátilag tekint rám vagy lehet benne más is.
2020. ápr. 24. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelmű, hogy sokkal többnek tart, mint egy barát. Rendes srácnak tűnik és úgy érzem te is kedveled, adj neki jeleket, és meglátod, hogy mit érez irántad. Sok sikert! :)
2020. ápr. 24. 08:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Naná hogy bé, de még hogy, hujujj! Olvasni lehet a sorok között: Begyüssz, kisjány, ni, kedveskedek néköd verssel, meg ott maradok veled böszélleni, mikor mindenki más pancsolni van és a többi - má csak az hiányzik, hogy fehérlovon este megszöktessen.
2020. ápr. 24. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 True, and make my day XDDDDDDDD
2020. ápr. 24. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagy eséllyel tetszel neki, igen:)) L
2020. ápr. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!